Ima dell-ovu plocu (oznaka Foxconn L S-23 iz brand GX-270 racunara) kao na slici koja je montirana u obicno kuciste (ne brand) i podesena u biosu da se pali ukljucivanjem prekidaca na napajanju iliti dodavanjem struje u napajanje.
Njen front panel je ovaj crni pravougaonik sa mnogoo pinova i nigde ne mogu da nadjem manual za ovu plocu da bih namestio da se pali sa klasicnim prekidacem na kucistu sa dva pina kao na svim plocama. Probao sam sve kombinacije susednih pinova srafcigerom (po duzini i sirini) i niti jedna nije dobitna. Da li neko zna ili se susretao sa ovim problemom,koja su dva pina za paljenje )ili kako da resim problem) ove ploce da bi je napakovao u klasicno kuciste i palio na prednji taster (powerSW). Ploca je ispravna i normalno butuje kada se upali `dodavanjem kabla u napajanje`.
Bravo momci to je ta sema... 19 i 21 rade posao (Mada sam ja probao sve susedne pinove uzduz i popreko i nisam mogao da je startujem ali ima izgleda neku zastitu ploca da kada spojis pogresne pinove ona ostane pod naponom ali ne moze onda da je upale ni 19 i 21 nego moram da je iskljucim bez napona pa kad joj vratim napon onda startuje sa 19 i 21-im pinom).
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.