Pozdrav svima, Imam Amd x4 620 i trebala bi mi ploca koja podrzava ovaj procesor,znaci AM3. E sad,gledam ploce do 50e,i zanima me sta bi ste vi preporucili do te cene? A bilo bi pozeljno i da podrzava Pci-e rev 2.0 posto ce verovatno ici sa grafickom powercolor 4850.
Uzmi MSI 870-C45, tužan je podatak da je to trenutno najproverenija ploča u ovom osiromašenom vilajetu. Bilo kako bilo, mnogi je kupuju a malo ko kuka na nju, preporuka u `crkveni miš` segmentu.
Definitivno uzimam 870-c45,hvala na savetima. Ali zanima me da li ima pci-e x16 rev 2.0 ili obican pci-e x16? I da,nije mi problem da se otvorim i za ovu sa AM3+ socketom,ali da li nece biti problem staviti AM3 procesor u AM3+ socket,posto sam se vec jednom slicno za*ebao sa AM2 socketom... Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.