Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Biostar TA790GXB A2+ problem
STRANA 1 OD 1
matz Biostar TA790GXB A2+ problem 17.01.2012. 04:46 T42622

status: user
broj poruka: 801

Na doticnoj ploci stavljao sam sempron 140 ,monitor ne pali ...stavio sam drugi sempron 140 ,monitor pali ali kod ucitavanja Win-a izbacuje plavi ekran...takodje ploca je zahtevna sto se i memorije tice ...imam 6 stapa kingston od 1g i ni sa jednim ne pali osim sa 2x2 geil black dragon i to kad su u dual ,samo jedna od 2gb ne radi...da li je do biosa ??? tnx
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 17.01.2012. 08:12 #391541

broj poruka: 4054
nije do biosa ..

ploca je neispravna

imarkovic Re: Biostar TA790GXB A2+ problem 17.01.2012. 08:50 #391543

broj poruka: 18999
to apsolutno nikakve veze sa biosom nema, ali do ploce ima.

::
:: Na doticnoj ploci stavljao sam sempron 140 ,monitor ne pali ...stavio sam drugi sempron 140 ,monitor pali ali kod ucitavanja Win-a izbacuje plavi ekran...takodje ploca je zahtevna sto se i memorije tice ...imam 6 stapa kingston od 1g i ni sa jednim ne pali osim sa 2x2 geil black dragon i to kad su u dual ,samo jedna od 2gb ne radi...da li je do biosa ??? tnx
matz ree 17.01.2012. 08:54 #391545

broj poruka: 801
Hteo sam da pitam da li je do podrske za cpu i ram... ili postoje danas takve ploce da moras bas da trazis CPU i RAM po serijskom broju..bas bzvz...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs