I ja sam trazio pre manje od godinu dana da dam neke ploce i jos neke zajebancije tog tipa na reciklazu (nije morao da bude ni otkup),ali nisam nasao...
AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB WD 80GB XFX 8500GT LG W2240S-PN :)
Koliko znam, u okolini Pančeva u Omoljici ima reciklažni centar firme Božić i sinovi doo, ali se ne nadajte da ćete za reciklažu dobiti novac, naprotiv. Za sve što predate na reciklažu morate tu reciklažu i platiti.
Trenutno im je u toku neka berza starih racunara, pise da moze da se sve od starih i neupotrebljivih stvari zameni za `nesto` upotrebljivo, pa pokusaj...
bio sam sarkastican .. u kilo pentium pro ima 12 grama zlata .. cena 1g na sv.berzi je 53$ .. tako da prava vrednost kilo pent.Pro je oko 600$ u zlatu ..
s`obzirom da po meni svaki posao mora biti fer i sve strane zadovoljne podelio bih tu cifru na 3 dela .. 1/3 (200$) meni 2/3 (200$) na proces izvlacenja zlata 3/3 (200$) tebi
drugi problem je da od kada je ovaj gimnasticar vaskrsao u srbiju nije uslo kilogram pentium pro procesora..
nemas potrebe da budes takav i nisi informisan sto se tice pentium pro i kolicine zlata u njemu a uopste nisu retki,svaki mesec uzmem do 5 ili 6 kg samo pentium pro a ostalih i do 30 kg :: :: bio sam sarkastican .. :: u kilo pentium pro ima 12 grama zlata .. cena 1g na sv.berzi je 53$ .. tako da prava vrednost kilo pent.Pro je oko 600$ u zlatu . :: :: s`obzirom da po meni svaki posao mora biti fer i sve strane zadovoljne podelio bih tu cifru na 3 dela . :: 1/3 (200$) men :: 2/3 (200$) na proces izvlacenja zlat :: 3/3 (200$) teb :: :: drugi problem je da od kada je ovaj gimnasticar vaskrsao u srbiju nije uslo kilogram pentium pro procesora. :: :: ja sam za 20godina servisiranja video 1 koma :: :: :: :: ::
:: :: :: nemas potrebe da budes takav i nisi informisan sto se tice pentium pro i kolicine zlata u njemu a uopste nisu retki,svaki mesec uzmem do 5 ili 6 kg samo pentium pro a ostalih i do 30 kg
nemam nikakvo niti bilo sta od zlata,samo ih predajem firmi koja dalje radi sta treba a meni ide plata koja mi jedva pokrije stan i racune,i nisam brat
:: Brate, koliko kajlu imas :: :: F650GS Daka :: :: :: :: :: :: :: nemas potrebe da budes takav i nisi informisan sto se tice pentium pro i kolicine zlata u njemu a uopste nisu retki,svaki mesec uzmem do 5 ili 6 kg samo pentium pro a ostalih i do 30 kg
drugar nemislim da se svadjam s`tobom .. naveo sam pentiumPRO iz razloga sto taj cpu ima najveci procenat zlata u sebi . od svih procesora ikad napravljenim ..
1 cpu sadrzi 1gram zlata ..
pentiumPRO je onaj sa pravougaonim hladnjakom .. i da retki su ko drago kamenje .. najverovatnije ih mesas sa pentiumMMX koji ima kvadratni hladnjak i ima ih ko glisti posle kise .. ni on nije los sadrzi 0.48g zlata
svi ostali procesori sadrze 0.1 do 0.2g ..
duron i athlon imaju samo 0.1g .. zato su i bili jeftini ..
nemoj pogresno da me shvatis .. ja jesam da se te stvari skupe iz podruma i recikliraju jer za drugu stvar nisu
ma kakva svadja,ne mesam ja nista nego ti verovatno servisiras novije racunare pa ne vidjas pentium pro cesto,ja se bavim kupovinom za reciklazu pa ih vidjam svakodnevno i ne ide ih 12 u kg nego 11 kom,u njega je utroseno 1gr ali kad se uradi rafinacija dobije se 0.5 gr cistog zlata
:: :: drugar nemislim da se svadjam s`tobom .. naveo sam pentiumPRO iz razloga sto taj cpu ima najveci procenat zlata u sebi . od svih procesora ikad napravljenim . :: :: 1 cpu sadrzi 1gram zlata .. :: :: pentiumPRO je onaj sa pravougaonim hladnjakom .. i da retki su ko drago kamenje .. najverovatnije ih mesas sa pentiumMMX koji ima kvadratni hladnjak i ima ih ko glisti posle kise .. ni on nije los sadrzi 0.48g zlat :: :: svi ostali procesori sadrze 0.1 do 0.2g . :: :: duron i athlon imaju samo 0.1g .. zato su i bili jeftini . :: :: nemoj pogresno da me shvatis .. ja jesam da se te stvari skupe iz podruma i recikliraju jer za drugu stvar nis :: :: :: ::
:: sve sto se sastoji od racunara kupujem kao sto su :: hardovi :: ramovi :: pci kartic :: agp kartice :: procesori :: napajanj :: citaci :: flopy :: samo ne kucista :) :: :: ::
Bozic i sinovi ima ih u Pancevu i u Omoljici,moja firma Gowi je u istoj zgradi kao i oni, posalji ovde ako ti igra ulogu ta varijanta, plati postarinu a reciklazu nece da ti naplate.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.