ljudi imam jedan veoma iritirajuci i nezgodan problem.problem je sledeci kada upalim kompjuter slika na ekranu se ne pojavi.znachi ventilator na napajanju se vrti isto kao i na procesoru.kada izvucem sve sve usb prikljuchke(asus adsl modem i bezicnu tastaturu i misha) upalim ponovo i sve odlicno radi...problem se ne desava stalno ponekad ali gde ima dima ima i vatre pa ono...jel zna neko u cemu je problem konfiguracija je sledeca:LC POWER GP 550W,ASUS P5ND2-SLI,SAPHIRE X1300,KINGMAX MEMORIJA 512 DDR2 667,INDEL PENTIUM D 805,WI-FI KARTICA...hvala
Mogućnosti napajanja USB uređaja su konačne, kad se to prekorači... onda nastaju `mulfunction` - neko od njesra sa kompom i periferijama. Dakle, kupi usb hab sa sopstvenim napajanjem za periferije... i to bi trebalo da reši problem. Da bi se osigurao da u ovom grmu leži zec, ostavi samo jedan usb uređaj pa na neko vreme proveri da li ima pojave, a onda, redom dodaj usb potrošače i probaj da tako izazoveš problem, da se osiguraš.
OK Kazes kad izbodes sve usb uredjaje onda ti radi, a sto recimo ne probas da izbadas jedan po jedan i na taj nacin bar probas da vidis sistemom eliminacije koji ti uredjaj konkretno pravi problem! Mislim ko zna, ne mogu da tvrdim 100%, ok ti je napajanje, ali moguce je da ti uredjaji povuku malo vise struje, pa je to problem!
ma nemam previse prikljuchaka imam samo adsl modem i jedan prikljuchak za tastaturu i to je sve...nema sta drugo da bude nego da modem pravi neki spoj ili sta vec,lupam ali odakle znam mozda je to...napajanje je novo tako da to otpada...da nije mozda nesto sa plochom
Krsine poput Sagema, WebStara za kabolvsku itekako znaju da zezaju..vise puta sam vide oda nece da bootuje, kada ga skinem i stavim ponovo kada udjem u WIn sve je posle OK...lutajuce struje koje zaostanu blokiraju ionako jadno projektovanu elektroniku. Dakle, skini ga iz napona i iz telefona, kada se ucita Win, vrati USB i restartuj...ceasto se zaglupljuje i stim se pomiri, veliki broj korisnika zabode tako bangave uredjaje
Bilo bi pozeljno imati iskljucivo: Allied Telesyn, Cisco, AT&T, D-link, 3Com/USR, Linksys mreznu opremu i sve vezano za tu oblast...u ostalo se ne kunem!!!
M i G
:: ma nemam previse prikljuchaka imam samo adsl modem i jedan prikljuchak za tastaturu i to je sve...nema sta drugo da bude nego da modem pravi neki spoj ili sta vec,lupam ali odakle znam mozda je to...napajanje je novo tako da to otpada...da nije mozda nesto sa plochom
I ja sam pomislio na Sagem, ali nije, pise da ima Asus... :)) Moram tvom spisku da dodam jos jedan moj omiljeni uredjaj... ISDN Intracom NetMod, od naseg Telekoma. Potpuna strahota.
I ja sam imao slicni problem sve dok nisam prebacio adsl na prezu i tako resio sve probleme!!! Jer drajveri za te modeme su kriminalni a uredjaji su katastrofa. Moze da bude i do tastature ako je otisla probaj sa zameneom, stavi neku staru nista te ne kosta, ili ako imas web caeru probaj bez nje. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.