Odem, zavrsim sve i radi odlicno. Deca traze igrice hoce crysis2, novi
mw3, hmm.. napredne li dece mali a culi za to. Dobro donesem instalirao
i obijasnim da to ne moze na njemu da ide full normalno podesim i na
iznenajdenje pokrene to lepo ide.
Sutra dan zovu me kazu, e pojavile se neke kerefeke strafte kazu deca.
Odem oni obijasne da su igrali oko 4 sata kada je to pocelo, oni su
mislili da se ugrejao i iskljucili da se oladi hehe. Ali prilikom starta greske ostaju, brljavi aero na win7, klasika kao
kad ode video RAM.
Nosim u servis nova stvar, ukljuce vide i kazu.
Oni: `U pa to su jake igre za njega.` Ja: `I?` Oni: `Pa znate trebale bi slabije.` Ja: `Ok to nije vas problem igre rade mogu da se igraju, neko on se
malko pokvario heh.` Oni: `Aha pa ok znamo, pa, dobro samo kazemo...` Ja:`Pa nigde ne pise u uputstvu, gledao sam CPU, RAM pa i vase ne pise
da ne moze Crysis ili MW3, mislite da je to pokvarilo kompjuter?` Oni: `Ne nije to` Ja: `Pa sta ste hteli da mi kazete?` Oni: `Ma ne nego samo kazemo da bi mi znali sta servisu da napisemo.
Sada ce te uzeti novi, ima ga tu na stanju.` Ja:`Ali jacu opet sve isto da instaliram` Oni` `Slezu ramenima`
hehe eto da znate da kompjuteri se dela va vrstu softvera koje mogu da podrze, tj. da rade a da se ne pokvare... Sve je relativno !!!
Cuveni win winovci,danas sam ovde u cacku narucivao artic cooling f12 coolere,lik me je gledao kao da narucujem rusku nuklearnu podmornicu :) Dok sam ja njemu objasnio,da ONI na stanju imaju obicne,pwm i pro(covek nema pojma sta imaju u ponudi)rodio sam tele.
Re: Hehee, dobro je ali vidi da li podrzava Crysis i MW3 !
09.01.2012. 14:09
status: user broj poruka: 6083
8GB rama? xDDD
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Bice frka ako strada i drugi :: Izvinjavam se sto ima gore razmaka bez razloga, kuckao u notepad-u zeza internet da sve pukne gde cu opet da kucam : :: :: Ne radi link ovo je to sokocalo :: :: Model Altos Raider (MA2PWP-2 :: Matična ploča FM1 A55 MSI A55M-P35, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1 (ploca je ESC Group :: Procesor APU FM1 AMD A4-340 :: Takt procesora 2.70GH :: Memorija DDR3 8G :: Kapacitet hard diska SATA2 500G :: Grafička kartica integrisana u proceosru Radeon™ HD 6410 :: Optički uređaj DVD Multi Write :: 22XDVD/12xDVD-RA :: Zvučna kartica integrisan :: Kućište Kucište Zito BN-1B, Blac :: Napajanje 500 :: Garancija 36 mesec :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Hvala ljudi eto covek se uci dok je ziv, ma videcu ja da odradim relej, jedan relej na 3h:59m i kad dodje vreme relej se ukljuci i iskljuci 220v i oni ga samo posle nekog vremena ukljuce ponovo, hvala na idejama...
:: Hvala ljudi eto covek se uci dok je ziv, ma videcu ja da odradim relej, jedan relej na 3h:59m i kad dodje vreme relej se ukljuci i iskljuci 220v i oni ga samo posle nekog vremena ukljuce ponovo, hvala na idejama.. :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
probaj u smederevskom winwinu da trazis `gumene srafove` za kulere, hladnjake za graficku memoriju i slicno, akeke... u najboljem slucaju pustice te da po njihovom kompu u radnji preturas da oni vide sta je to
Re: Hehee, dobro je ali vidi da li podrzava Crysis i MW3 !
09.01.2012. 14:53
status: user broj poruka: 18999
ma nije to, znam ja sta je, deca nece da kazu, 100% su pokretali BF3 igricu, ima neki deo u tom laptopu ASUS-ovog porekla
:: Bice frka ako strada i drugi :: Izvinjavam se sto ima gore razmaka bez razloga, kuckao u notepad-u zeza internet da sve pukne gde cu opet da kucam : :: :: Ne radi link ovo je to sokocalo :: :: Model Altos Raider (MA2PWP-2 :: Matična ploča FM1 A55 MSI A55M-P35, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1 (ploca je ESC Group :: Procesor APU FM1 AMD A4-340 :: Takt procesora 2.70GH :: Memorija DDR3 8G :: Kapacitet hard diska SATA2 500G :: Grafička kartica integrisana u proceosru Radeon™ HD 6410 :: Optički uređaj DVD Multi Write :: 22XDVD/12xDVD-RA :: Zvučna kartica integrisan :: Kućište Kucište Zito BN-1B, Blac :: Napajanje 500 :: Garancija 36 mesec :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Re: Re: Hehee, dobro je ali vidi da li podrzava Crysis i MW3 !
09.01.2012. 15:17
status: user broj poruka: 997
:: ma nije to, znam ja sta je, deca nece da kazu, 100% su pokretali BF3 igricu, ima neki deo u tom laptopu ASUS-ovog porekl :: ::
Hmm. vidis moguce je, nista kad stignem veceras kuci, decicu cu da vezem za noge pa za luster, i da delim packe po sakama i da ih polivam hladnim tusem ima da priznaju razbojnici mali :D
Nije lap top, nego klasican, ali nema ni grama ASUS komponenti, da ima pih kako bi to radilo sve u full-u i ako Fusion ne moze ASUS bi to isterao ko Macka misa...
Mada iz Specijalne teorije relativiteta, preporucicu im da kompjuter stave direktno na zemlju `prizemlje` jer su na spratu. Iz STR-a se zna da jace gravitaciono polje usporava vreme, te ce vreme teci sporije u prizemlju nego na spratu, i tako ce dobiti jos koju mikrosekundu duzeg igranja.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.