:: Morao sam da turim jpeg da nebi ispalo nekih asinuacija again :: :: :: http://i.imgur.com/NKAnb.jp :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Hvala Ish samo sam tek sad provalio da njegova ploča izgleda ne podržava C2Q 9xxx i 8xxx procesore tako da mu preostaje samo ovaj q6600 može lock ili ako hoćete ostavite je otvorenu možda neko isto traži neke C2Q procesore :) Black Wolf
he he mozda si bio ti jedan od gomile koji su me pitali da prodam odvojeno procesor od ploce ( iz potpisa), a lepo pise da prodajem samo zajedno. Cak mi nudili i po 80e da prodam samo procesor ali ni to nije upalilo.) kad stavih oglas ne bench, otiso komplet za nekoliko minuta.
:: E moj Nemanja koliko sam ja takvih ubedio suprotno, pa broj im se ne zna :: :: :: Omiljeni su mi: :: :: 1.NE SALJEM, samo XXXXX gra :: 2.SAMO U KOMPLET :: :: Ovo kad vidim zovem odmah, cak i ako imam boljih opcija, obozavam da ih ubedim u suprotno :: :: :: Veljchy: Aj videcu druze imali sta : :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Jedino što je lik napisao da prodaje samo u kompletu sa pločom.. :: :: :: :: servispc bre :: :: :: ::
mnogo je 100e. danas lik prodao na benchu Qx6700 na 90e, iskreno i to je mngo ali sta je tu je. Phenom II X4 955BE @4.3ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Sapphire 5850 Toxic 1gb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12c
:: BTW jel ok cena za q6600 100E stvarno nemam pojma : :: Black Wolf :: ::
Kad ljudi zapnu, ono klasicno `necu mnogo da se otvaram samo procesor da zamenim, malo upgrade ovo ono...` a nisu svesni da tako bacaju novac an sporiju stvar...
Za 100e ima nov Phenom II X4 960T koji na nekom osrednjem kuleru moze na 3.8-4.0GHz, ploca za njega ima i za 40e, a ddr3 koliko je jeftiniji u odnosu na ddr2 mislim da nema potrebe ni pominjati...
Ako nemas procesor tj ako imas samo neku plocu...zajebi quad za 775, ili ubodi neki cpu za 30e tipa E5xxx ili prodaj to pa uzmi gore pomenuto...
@Darot, sto je najgore ti taj Q9550 mozes da prodas po ceni novog Phenom II X6 procesora, tuzno ali istinito...
:: Evo prodacu ti ja mog q9550 u garanciji sa org. coolerom-nekorisce i kutijom :: Samo neznam kolko da ti trazim :: :: INTEL Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: ASUS P5Q PR :: KINGSTON 2X2GB 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5T :: COOLER MASTER 690 II ADVANCED WINDO :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: ::
Jel se isplati za polovan athlon II x4 bez garancije da se da 100e? Ma daj, ne znam koji vam je pa uzimate te fosile, a imate da uzmete i plocu i cpu amd novije generacije samo za cenu cpua. I nadam se da niko nece da kenja `intel bla bla`, novo je novo, i garancija, i jeftinije
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT
:: BTW jel ok cena za q6600 100E stvarno nemam pojma : :: Black Wolf :: ::
Ma normalno. Aj kad imas od pre, sve ok, al sad, 2012e da uzimas nesto sto izaslo pre koliko godina je apsurd. Plus pita jel ok 100e ??? Proda tu plocu i ako ima ddr2 ram i uzme neku plocicu i cpu sa oglasa u garanciji skoro 3 godine i cao. Al sta reci, tesko je kada ljudi cuju a ne vide, ne vide a ne cuju..ne cuju..moracete ovo u montazi x)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ja sam tako uradio i nisam se pokajao :: Otarasio se vremesnog 775 socketa,presao na AMD i sve radi o.k :: :: Danas sam probao Crysis 2 na dx 11 ultra setovanja 1080p :: Ovaj mali buldi se nije ni preznojio :: 2 jezgra rade na 80% a 2 na 30%-50% [ neki prosek :: :: ::
ja za mene znam sta cu(kad budem imao para za to)-ovo trazim za jednog lika koji ima neku foto radnju(bavi se snimanjima po svadbama,slikanjem obradom toga itd)ima 4 kompa u radnji - 2X 1090t 1X q9650 i jedan u kom mu je crko q9650(samo ne znam kako- al ajde)....pa posto sad radi na 3 kompa a cetvrti ne bi da menja plocu memoriju etc-zove me i moli da mu negde nadjem ili 9550 ili 9650...to je cela prica
PS.covek ne moze da prezali sto pre 3 god nije kupio 4 Q9650 konfiguracije-toliko je zadovoljan sa njima!!!a za amd-a nijednu lepu rec ne cuh iz njegovih usta...pa vi ubedite takvog coveka da predje na amd(iako je jeftiniji,mladji,brzi...)
Bas me zanima na sta kuka, al dobro, uvek ima onih peculiar likova koji se bez razloga drze neke teroje. Il radi il ne radi. Ako ne radi, imas garancije. End of story.
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT
:: ja za mene znam sta cu(kad budem imao para za to)-ovo trazim za jednog lika koji ima neku foto radnju(bavi se snimanjima po svadbama,slikanjem obradom toga itd)ima 4 kompa u radnji - 2X 1090t 1X q9650 i jedan u kom mu je crko q9650(samo ne znam kako- al ajde)....pa posto sad radi na 3 kompa a cetvrti ne bi da menja plocu memoriju etc-zove me i moli da mu negde nadjem ili 9550 ili 9650...to je cela pric :: :: PS.covek ne moze da prezali sto pre 3 god nije kupio 4 Q9650 konfiguracije-toliko je zadovoljan sa njima!!!a za amd-a nijednu lepu rec ne cuh iz njegovih usta...pa vi ubedite takvog coveka da predje na amd(iako je jeftiniji,mladji,brzi... :: :: core2duo e8400(oc 3.8ghz hyper212+) :: kingston ddr2 4 gb :: asus p5k-e :: wd 500gb :: saphhire 6870(default za sada) :: chief. gps 550 ab-a chief.bx01b-b-b :: samsung 2233bw :: ::
Otkud ti znas za sta je nekom nesto potrebno i sa koliko raspolaze novca! Taj isti Q9650 smirgla lobanju i X4 95x procesorima a da o tom novom bulldozeru i ne pricam. LGA775 platforma je sasvim druga klasa u odnosu na AM2/3 bez obzira na vreme i penziju koju je dozivela! Kvalitetnija,pouzdanija i brza.Probao,video,osetio KRAJ. A cek objasni mi samo logiku zasto se i dan danas nude X4 95x procesori kao nesto sto je idealno kad ih je vreme ohahaj pregazilo?U cemu je razlika sa Qxxx sa intelom?Sta mislis zasto se uopste i dan danas toliko traze ako nisu toliko dobri i zasto su toliko zacenjeni. Ma jok,uzece sigurno AMD i imati losije performanse. Pa ti isti AMD procesori su upravo izbaceni kao odgovor na Yorkfield i opet mu nisu dorasli. Mislim smesno.Filozofija vam je kao suncokret,kako dune vetar i sunce zasija tako se i vi menjate. Zar niko nije vise ostao dosledan svojim nacelima i zar niko vise ne postuje sebe?! Sami sebe pljujete ..Samo toliko..
Snoopy malo sam globalizovao,nije bas direktno vezan post za tebe. Pronacice ce se mnogi .
:: Ma normalno. Aj kad imas od pre, sve ok, al sad, 2012e da uzimas nesto sto izaslo pre koliko godina je apsurd. Plus pita jel ok 100e ?? :: Proda tu plocu i ako ima ddr2 ram i uzme neku plocicu i cpu sa oglasa u garanciji skoro 3 godine i cao. Al sta reci, tesko je kada ljudi cuju a ne vide, ne vide a ne cuju..ne cuju..moracete ovo u montazi x :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Ja sam tako uradio i nisam se pokajao :: :: Otarasio se vremesnog 775 socketa,presao na AMD i sve radi o.k :: :: :: :: Danas sam probao Crysis 2 na dx 11 ultra setovanja 1080p :: :: Ovaj mali buldi se nije ni preznojio :: :: 2 jezgra rade na 80% a 2 na 30%-50% [ neki prosek :: :: :: :: :: ::
sta ces druze-imas ljudi koji iako je 2012god i dan danas hvale golfa 2 i kojima je odavno vec satruo isti al oce opet da ga kupe(jos on ispadne i bolji od mog clia 2005)...ko zna sto je to dobro ili lose...na kraju krajeva necu ni da ulazim u to!!!! pozzz
:: :: Bas me zanima na sta kuka, al dobro, uvek ima onih peculiar likova koji se bez razloga drze neke teroje. Il radi il ne radi. Ako ne radi, imas garancije. End of story :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZX :: :: :: ja za mene znam sta cu(kad budem imao para za to)-ovo trazim za jednog lika koji ima neku foto radnju(bavi se snimanjima po svadbama,slikanjem obradom toga itd)ima 4 kompa u radnji - 2X 1090t 1X q9650 i jedan u kom mu je crko q9650(samo ne znam kako- al ajde)....pa posto sad radi na 3 kompa a cetvrti ne bi da menja plocu memoriju etc-zove me i moli da mu negde nadjem ili 9550 ili 9650...to je cela pric :: :: :: :: PS.covek ne moze da prezali sto pre 3 god nije kupio 4 Q9650 konfiguracije-toliko je zadovoljan sa njima!!!a za amd-a nijednu lepu rec ne cuh iz njegovih usta...pa vi ubedite takvog coveka da predje na amd(iako je jeftiniji,mladji,brzi... :: :: :: :: core2duo e8400(oc 3.8ghz hyper212+) :: :: kingston ddr2 4 gb :: :: asus p5k-e :: :: wd 500gb :: :: saphhire 6870(default za sada) :: :: chief. gps 550 ab-a chief.bx01b-b-b :: :: samsung 2233bw :: :: :: ::
Kazem za q6600 i komentar/pitanje jel ok 100e??? Nemam na to nista da kazem niti dodam. Imam amd vec 10god i nikakav problem nisam imao, i jedino merilo mi je price/performance ratio. Na kutiji/plocici moze da pise i govno od koale, uOpste nisam zainteresovan ako mi nesto za duplo manje para daje bolje rezultate. Toliko od mene. Napustam sahranu x)
:: Otkud ti znas za sta je nekom nesto potrebno i sa koliko raspolaze novca :: Taj isti Q9650 smirgla lobanju i X4 95x procesorima a da o tom novom bulldozeru i ne pricam :: LGA775 platforma je sasvim druga klasa u odnosu na AM2/3 bez obzira na vreme i penziju koju je dozivela :: Kvalitetnija,pouzdanija i brza.Probao,video,osetio KRAJ :: A cek objasni mi samo logiku zasto se i dan danas nude X4 95x procesori kao nesto sto je idealno kad ih je vreme ohahaj pregazilo?U cemu je razlika sa Qxxx sa intelom?Sta mislis zasto se uopste i dan danas toliko traze ako nisu toliko dobri i zasto su toliko zacenjeni :: Ma jok,uzece sigurno AMD i imati losije performanse :: Pa ti isti AMD procesori su upravo izbaceni kao odgovor na Yorkfield i opet mu nisu dorasli :: Mislim smesno.Filozofija vam je kao suncokret,kako dune vetar i sunce zasija tako se i vi menjate :: Zar niko nije vise ostao dosledan svojim nacelima i zar niko vise ne postuje sebe? :: Sami sebe pljujete ..Samo toliko. :: :: Snoopy malo sam globalizovao,nije bas direktno vezan post za tebe :: Pronacice ce se mnogi :: :: :: Ma normalno. Aj kad imas od pre, sve ok, al sad, 2012e da uzimas nesto sto izaslo pre koliko godina je apsurd. Plus pita jel ok 100e ?? :: :: Proda tu plocu i ako ima ddr2 ram i uzme neku plocicu i cpu sa oglasa u garanciji skoro 3 godine i cao. Al sta reci, tesko je kada ljudi cuju a ne vide, ne vide a ne cuju..ne cuju..moracete ovo u montazi x :: :: :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: :: ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Ja sam tako uradio i nisam se pokajao :: :: :: Otarasio se vremesnog 775 socketa,presao na AMD i sve radi o.k :: :: :: :: :: :: Danas sam probao Crysis 2 na dx 11 ultra setovanja 1080p :: :: :: Ovaj mali buldi se nije ni preznojio :: :: :: 2 jezgra rade na 80% a 2 na 30%-50% [ neki prosek :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ok .Moze i tu da vam podvucem paralelu. Nesto sto je najnovije ne znaci da je bolje od prethodne serije,modela. Imamo tipican primer raspalog Bulldozera koji ne moze da primirise prethodnog generaciji Deneb procesora X4 9xx - paralela sa vremesnim Intelom kome tek ne moze da prismrdi. Imamo primer promasaj serije ATI 6xxx (Cayman) u odnosu na uspeli Cypres 5xxx iz prethodne generacije!
Automobilizam.. Golf 2 se bolje pokazao i od Golf 3/4 . Audi nije kao sto je nekad bio. Mercedes pocev od 123-jke preko 124-ke karoserija (E klasa) neprevazidjeni modeli.
Da li to znaci da treba da se vracamo u proslost?Ne znaci. Ali ako neko nema za nesto novije bolje je da kupi nesto pouzdanije staro nego da nema nista!
Omasio si ga debelo sa Automobilima al ajd. Golf 2 kao da se vozis u traktoru, da ne kazem seljacki auto. Rastrese te celog jos ako je dizel onda je i lenj ko mazga. Ne bih ga kupio ni novog. A za ove sadasnje krseve ne treba trositi ni reci. Bukvalno gomila gvozdja. 123 Osim udobnosti ne nudi nista, motori ocajni. Imao komsija 3-4 komada i na kraju ga bukvalno bacio. 124 pregazena vremenski u svakom pogledu.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Ok .Moze i tu da vam podvucem paralelu :: Nesto sto je najnovije ne znaci da je bolje od prethodne serije,modela :: Imamo tipican primer raspalog Bulldozera koji ne moze da primirise prethodnog generaciji Deneb procesora X4 9xx - paralela sa vremesnim Intelom kome tek ne moze da prismrdi :: Imamo primer promasaj serije ATI 6xxx (Cayman) u odnosu na uspeli Cypres 5xxx iz prethodne generacije :: :: Automobilizam. :: Golf 2 se bolje pokazao i od Golf 3/4 :: Audi nije kao sto je nekad bio :: Mercedes pocev od 123-jke preko 124-ke karoserija (E klasa) neprevazidjeni modeli :: :: Da li to znaci da treba da se vracamo u proslost?Ne znaci :: Ali ako neko nema za nesto novije bolje je da kupi nesto pouzdanije staro nego da nema nista :: :: Over and Out :: ::
zbog niske cene održavanja i odličnog kvaliteta.Ionako je nas 98% do juče vozilo juguara i bilo zadovoljno, a danas nalazimo mane najnovijim džipovima.Bio bih sigurniji u bilo koji golf 2 za neki duži put, nego sa bilo kojim novijim da krenem zbog 1000 elektronskih govana od kojih ima više štete nego koristi. Mercedes 123 je jedan od najboljih automobila koji su ikada napravljeni, a reci bilo kom taksisti da je 123 govno, pa ćeš biti u crnoj hronici sutra.A i za golf 2 se takođe ne bi složili da je loš. :) Imao je i moj prijatelj nekoliko automobila i svaki mu se raspao jer je kupovao krševe i pritom ih nije održavao , a i ne zna da vozi kao normalan čovek. 124 je takođe odličan, neuništiv auto, ponovo pitaj taksiste i poslovne ljude koji i dan danas pored novih besnih limuzina drže ove lutke u garažama za paradiranje. :)
današnji automobili su totalna suprotnost računarima, jer računari vrtoglavo napreduju i traju skoro isto kao i pre, dok automobili postaju krševi koji samo srču pare, i pritom su mnogo nepouzdaniji nego pre.Jeste danas mnogo veća proizvodnja i potražnja, ali je 1000 puta gori kvalitet nego što je nekada bio, i totalno je nesrazmeran ostalim brojkama.Cene, naravno, i dalje stoje iste.
:: Omasio si ga debelo sa Automobilima al ajd :: Golf 2 kao da se vozis u traktoru, da ne kazem seljacki auto. Rastrese te celog jos ako je dizel onda je i lenj ko mazga. Ne bih ga kupio ni novog :: A za ove sadasnje krseve ne treba trositi ni reci. Bukvalno gomila gvozdja :: 123 Osim udobnosti ne nudi nista, motori ocajni. Imao komsija 3-4 komada i na kraju ga bukvalno bacio. :: 124 pregazena vremenski u svakom pogledu :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Ok .Moze i tu da vam podvucem paralelu :: :: Nesto sto je najnovije ne znaci da je bolje od prethodne serije,modela :: :: Imamo tipican primer raspalog Bulldozera koji ne moze da primirise prethodnog generaciji Deneb procesora X4 9xx - paralela sa vremesnim Intelom kome tek ne moze da prismrdi :: :: Imamo primer promasaj serije ATI 6xxx (Cayman) u odnosu na uspeli Cypres 5xxx iz prethodne generacije :: :: :: :: Automobilizam. :: :: Golf 2 se bolje pokazao i od Golf 3/4 :: :: Audi nije kao sto je nekad bio :: :: Mercedes pocev od 123-jke preko 124-ke karoserija (E klasa) neprevazidjeni modeli :: :: :: :: Da li to znaci da treba da se vracamo u proslost?Ne znaci :: :: Ali ako neko nema za nesto novije bolje je da kupi nesto pouzdanije staro nego da nema nista :: :: :: :: Over and Out :: :: :: ::
Svako ima svoje misljenje. Pre bih isao na bilo koji noviji auto od ovog brda gvozdja. A vi kupujte Golf 2 i radujte se. Sav otpad iz Nemacke dovukli ovde da ne placaju presu, a narod ` jadan` srecan.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: zbog niske cene održavanja i odličnog kvaliteta.Ionako je nas 98% do juče vozilo juguara i bilo zadovoljno, a danas nalazimo mane najnovijim džipovima.Bio bih sigurniji u bilo koji golf 2 za neki duži put, nego sa bilo kojim novijim da krenem zbog 1000 elektronskih govana od kojih ima više štete nego koristi :: Mercedes 123 je jedan od najboljih automobila koji su ikada napravljeni, a reci bilo kom taksisti da je 123 govno, pa ćeš biti u crnoj hronici sutra.A i za golf 2 se takođe ne bi složili da je loš. : :: Imao je i moj prijatelj nekoliko automobila i svaki mu se raspao jer je kupovao krševe i pritom ih nije održavao , a i ne zna da vozi kao normalan čovek :: 124 je takođe odličan, neuništiv auto, ponovo pitaj taksiste i poslovne ljude koji i dan danas pored novih besnih limuzina drže ove lutke u garažama za paradiranje. : ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.