Trenutno imam 2x2gb Kingston ddr3 1600MHz CL9. E sad, da li mi se isplati da prelazim na neku CL7 memoriju, mislim ima li neke velike razlike i hoce li mi to doneti neke bolje performanse prilikom igranja igara? I da li je bolje imati 8gb CL9 ili 4gb cl7?
:: Trenutno imam 2x2gb Kingston ddr3 1600MHz CL9 :: E sad, da li mi se isplati da prelazim na neku CL7 memoriju, mislim ima li neke velike razlike i hoce li mi to doneti neke bolje performanse prilikom igranja igara :: I da li je bolje imati 8gb CL9 ili 4gb cl7?
Iako ih možda nećeš iskoristiti, bolje ti je da imaš dva puta više za nijansu sporije memorije. A i cena DDR3 je može se reći smešna. Prvom prilikom i ja ću sebi uzeti još 4 ili 8 GB, čisto da se nađe.
Uvek je bilo bolje vise sporije nego manje brze memorije...
Koliko god da je sporija RAM memorija je uvek brza od drljanja po HDD-u... pa makar to bio i SSD...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Iako ih možda nećeš iskoristiti, bolje ti je da imaš dva puta više za nijansu sporije memorije. A i cena DDR3 je može se reći smešna. Prvom prilikom i ja ću sebi uzeti još 4 ili 8 GB, čisto da se nađe :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
@dovla5 trenutno sasvim je dovoljno 4gb ram-a za igrice - sve jedno da li je cl7 il cl9 necesh videti razliku, ako si pri novcu slobodno uzmi josh ram-a...
@Srdjanc kupio sam ebw301a , memorija je dobra i radi na deklarisanih 1600 9-9-9-24 1.5v .) sa i5 2500K i josh 2x2 gb ep3002A ...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.