Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Šampion glupih problema
STRANA 1 OD 1
stcomp Šampion glupih problema 05.05.2007. 11:21 T4243

status: user
broj poruka: 149
Pazite sad ovako.Računaljka nova Sempron 2800+, Asus M2n-MX, WD HDD, pioneer 112 DVD -RW,Asus Radeon 1300pro, 512 mb Kingston RAM-a u lepom cooler masteru od 450w i glup poblem na kraju.Svi USB uređaji rade normalno (štampač,adsl modem,card reader, skener) međutim kada se uključi bilo koja fleš memorija u bilo koji port ili se čuje samo `plink` ili traži instalaciju novog hardwera pa uključi wizarda i opet na kraju ništa.Svi drajveri su novi windows je svež i zato sam ja šampion glupih problema.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik USB flash 05.05.2007. 12:08 #18121

broj poruka: 726

Kreni od najjednostavnijeg potupka - utvrdi model USB flesa,potrazi odgovarajuce drajvere na internetu,instaliraj ih,ako je potrebno - pokreni Wizard...

ili

Kad ubacis memoriju u USB port i cujes zvucni signal,izvadi je,pa je ponovo ubaci.
-ShonE- Re 05.05.2007. 12:13 #18124

broj poruka: 3529
Poigraj se malo sa setovanjima za USB u biosu, uglavnom ih svaka ploca ima, mozda ti pomogne!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Šampion glupih problema 05.05.2007. 12:13 #18125

broj poruka: 5704
Probaj vise poznatih brandova stickova (imas li WinXP SP-3???), ako nece ni na jednom onda ti je mozda instalacija korumpirana, desava se izostavljanje baze za removable uredjaje kojima spadaju u USB FD pa i stoga nema u jezgru...moras skinuti original ako ih ima posto je WinXP full Plug&Play...ili nov proveren WInXP SP-2!!!

M i G

:: Pazite sad ovako.Računaljka nova Sempron 2800+, Asus M2n-MX, WD HDD, pioneer 112 DVD -RW,Asus Radeon 1300pro, 512 mb Kingston RAM-a u lepom cooler masteru od 450w i glup poblem na kraju.Svi USB uređaji rade normalno (štampač,adsl modem,card reader, skener) međutim kada se uključi bilo koja fleš memorija u bilo koji port ili se čuje samo `plink` ili traži instalaciju novog hardwera pa uključi wizarda i opet na kraju ništa.Svi drajveri su novi windows je svež i zato sam ja šampion glupih problema.
geloso :: 05.05.2007. 12:16 #18126

broj poruka: 584
Kazes rade ti ostale igracke na usb-u...
U tom slucaju verovatno se zbunio sa usbstor.inf i usbstor.sys.

Moja ti je preporuka da skines drivermax, besplatan je, i sa zdrave masine
povuces drajvere za usb mass storage device. On sve lepo zapakuje i samo na
problematicnoj masini poturis drajver i nece te vise smarati. Ili daj neki mail pa cu ti
poslati ova dva fajla.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs