Znam da ljudi ne vole mnogo ovakve teme, ali eto, zamolio bih kolege sa foruma za neki komentar, jer nemam pojma koliko bih za ovo mogao realno da trazim. U pitanju su 4 komponente:
Zar moze toliko? Nisam gledao kakve su cene. Stavicu tako nesto, pa i ako mi spuste cenu, nema veze.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: Ploca: DFI DK P45-T2RS (intel P45 chipset)_35€ :: :: Procesor: Intel C2D E7300 (2.66GHz, 3MB cache)_30€ :: :: RAM: 4x1 GB DDR2 1200 OCZ Reaper_40€ :: :: Kuler: Xigmatek Red Scorpion_10€ :: :: Ovo su cene (za koje ćeš sigurno prodati) ako budeš prodavao pojedinačno, za komplet niko neće dati više od 100 ::
ako ti se ne zuri mozda i moze... ali ja sam pre 8 meseci davao C2D E6600 za 40 i na kraju ga menjao za 2x2 ddr2, jer nisam hteo da ga dam za 30e koliko mi nudili a 2x1 rama sam dao na kraju za 10e jer za 16 nije htelo da ode, a meni nije trebalo pa samo da ga se resim...
realno u kompletu da prodas odma, rekao sam ti 80, max 90, osim ako ti neko ne natrci...
Ovo je po mom misljenju cena za koju ce sve otici u rekordnom roku. :)
Realna bi bila recimo 10 eura vise nego ova. :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Znam da ljudi ne vole mnogo ovakve teme, ali eto, zamolio bih kolege sa foruma za neki komentar, jer nemam pojma koliko bih za ovo mogao realno da trazim. U pitanju su 4 komponente :: :: Ploca: DFI DK P45-T2RS (intel P45 chipset :: Procesor: Intel C2D E7300 (2.66GHz, 3MB cache :: RAM: 4x1 GB DDR2 1200 OCZ Reape :: Kuler: Xigmatek Red Scorpio :: :: Ja racunam da moze 70 eura za sve. Unapred hvala na pomoci. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.