samo sto mislim da si se zeznuo trebao si da dodas jos jedno 300 evra pa da paziris intel i NV pa da se qrcis po forumu ko neki :) da, verujem da ti ne treba tako skupa kombinacija (intel+NV) ali nema veze, bitno je da se pohvalis :)
(znas stari vic o srbinu i sheron stone na pustom ostrvu) :)
Gligo,ovo mi je prvi AMD u zivotu,znam ja dobro sta je Intel [ I kako djavolski radi ]ali cisto da probam. Ionako cu sledece godine sigurno uzeti nesto drugo.....
Druze nema to veze. Ne bi primetio nikakvu razliku i da je Intel. Kao prvo ATI grafike jako malo zavise od procesora. Tako da ti je procesor overkill . Radice ti svaka graficka na njemu bez problema. Odlican upgrade za male pare.
:: Gligo,ovo mi je prvi AMD u zivotu,znam ja dobro sta je Intel [ I kako djavolski radi ]ali cisto da probam :: Ionako cu sledece godine sigurno uzeti nesto drugo.....
GDE SI KUPIO RAM MEMORIJU...IMA LI JE U LISTI PODRZANIH ZA m5a97pro ekstra izbor ...treba da castis :)
Phenom II x 4 955 BE 3.2GHz ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 1GB/256bit/870MHz/mem.1050Mhz/Ef.4200MHz za ostalo jos skuplam kintu i cekam predloge :)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.