Fabrički ne može, samo naknadno izbačena H70 CORE verzija.
Ne bi trebalo da bude problem da se nabudži, nabaviš četiri M4 šrafa i čvršće opruge pa šrafiš direktno u okvir. Postoji navoj i nije potreban backplate.
otprilike da sam bas to i video na corsair sajtu... vidim da ta izbacena core verzija moze.... a m4 srafove nije problem naci koliko je znam... ali ne znam da li onaj prsten koji ide na socket, ima dovoljan razmak za socket 2011...??
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
:: otprilike da sam bas to i video na corsair sajtu... vidim da ta izbacena core verzija moze.... a m4 srafove nije problem naci koliko je znam... ali ne znam da li onaj prsten koji ide na socket, ima dovoljan razmak za socket 2011...? :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Ne brini sale, siguran sam da ti je socket dovoljno razmaknut za celu sledeću godinu... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: otprilike da sam bas to i video na corsair sajtu... vidim da ta izbacena core verzija moze.... a m4 srafove nije problem naci koliko je znam... ali ne znam da li onaj prsten koji ide na socket, ima dovoljan razmak za socket 2011...? :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Sale je manje `aktivan` u zadnje vreme pa ga nisi ni primetio u novom svetlu sa novim nick-om btw, Sale, ako stvarno uzmes 2011 ja cu prvi da ti skinem kapu :)
:: Mislim da ti je mnogo lakše da u potpisu napišeš `moj PC je moćniji od tvog :: Baj d vej, Sale, koji ti je ovo nalog po redu... :: :: servispc bre :: ::
Hahah i treba da te drkaju. Samo cekam Daumov odgovor, hahah. Pises sta planiras da kupis, uz pitanje da li moze... znas, postoji google, corsair-ov sajt... mnogo si bre jadan... Prelazis na x79?!?! Zasto? Da bi mogao da kazes kako imas jak komp, a koliko vidim nemas to sa kim da podelis... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Jebena celava babica koja poklanja coko plazmu kurvama sa `karika` klokuje E5300 uz napon od 1.5V i tripuje se da kupuje LGA 2011 platformu...koga bre jebeno bole kurac za H70 i tvoj komp...j*bo te bog ti si mazohista, volis da te ljudi j*bu u tu tvoju cmarcinu obrijanu...
Pa ti sine ne znas de bijes, bacas pare na komp da bi mogao da `update signature na PC berzi`, ozbiljni su to psihicki problemi...
:: Sale lecenjeeeeee.. :: :: Jebena celava babica koja poklanja coko plazmu kurvama sa `karika` klokuje E5300 uz napon od 1.5V i tripuje se da kupuje LGA 2011 platformu...koga bre jebeno bole kurac za H70 i tvoj komp...j*bo te bog ti si mazohista, volis da te ljudi j*bu u tu tvoju cmarcinu obrijanu.. :: :: Pa ti sine ne znas de bijes, bacas pare na komp da bi mogao da `update signature na PC berzi`, ozbiljni su to psihicki problemi.. :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Nego sta sve boli k sta on radi sa svojim parama i moje misljenje je da je bacanje para aili znam ljude koji i na tri puta gore stvari bacaju novac recimo droga!Pa onda bolje na pc nego na belo...
sve je to ok kada bacis pare a znas na sta si bacio..
:: Nego sta sve boli k sta on radi sa svojim parama i moje misljenje je da je bacanje para aili znam ljude koji i na tri puta gore stvari bacaju novac recimo droga!Pa onda bolje na pc nego na belo.. :: :: AMD Phenom II 955+CM 212plus/ASUS M5A97 Pro/MSI N460GTX-M2D1GD5/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430+Lamptron FC4/DELL UltraSharp U2311 :: ::
Pa ok ako mu treba sto da ne.Budalastina jeste i to preskupa budalastina. Ali ko voli plati pa klati, nema tu niceg loseg.. neka kupi decko kad moze sebi da priusti. I smatra da mu treba za neki ozbiljan rad. Mozda radi nesto ozbiljno render 3d video obrada ko zna.
:: sve je to ok kada bacis pare a znas na sta si bacio.. :: :: :: :: Nego sta sve boli k sta on radi sa svojim parama i moje misljenje je da je bacanje para aili znam ljude koji i na tri puta gore stvari bacaju novac recimo droga!Pa onda bolje na pc nego na belo.. :: :: :: :: AMD Phenom II 955+CM 212plus/ASUS M5A97 Pro/MSI N460GTX-M2D1GD5/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430+Lamptron FC4/DELL UltraSharp U2311 :: :: :: ::
koji ste vi bolesnici.... samo sam postavio pitanje u vezi neceg sto nisam bas bio siguran... a to na sta cu da bacim pare je samo moja stvar,.... obicni volovi , oni koji su se nasli manje vrednim kada su culi da cu kupiti x79... a to je samo moja stvar,,,dovidjenja bagro hahahahaha
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT PHANTOM NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
pa da, slazem se.. neka kupi, moze da priusti.. i moze slobodno i da smatra da ce mu biti za ozbiljan rad.. tj. pored toliko bacenih para i bolje bi mu bilo da mu treba za ozbiljan rad, mislim zbog njega.. naravno, podrazumeva se na igre iskljucivo.. ko zna, mozda u neku ruku moze da se nazove ozbiljan rad.. naravno misli se na igranje igara, ne pravljenje profi 3D video obrada, ko zna mozda je decko promenio profesiju, mozda dizajnira stetoskope
:: Pa ok ako mu treba sto da ne.Budalastina jeste i to preskupa budalastina :: Ali ko voli plati pa klati, nema tu niceg loseg. :: neka kupi decko kad moze sebi da priusti. I smatra da mu treba za neki ozbiljan rad. Mozda radi nesto ozbiljno render 3d video obrada ko zna :: :: :: :: :: sve je to ok kada bacis pare a znas na sta si bacio..
Ima razlog, a to nije za sve prethodno navedeno, nego da hrani napaćenu dušu i kurči se benchmarcima na svim domaćim forumima, gde će usput da popije guženje...
Već vidim naslove tema:
The beast has awoken! Monster machine primed! Lord of CPUs has arrived!
(ovo sve sa rezervom jer mu je engleski dobar koliko i kineski)
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.