Pa i moj C0 sam terao na 4GHz, bez dizanja napona, dalje nisam ni pokušavao a ko zna gde bi mu bi kraj al ne vidim poentu sada. To je već nebitna stvar dal C0 ili E0, razlika je toliko mala a procesor prevazidjen davno... Uzimaš ono što nadješ ili lepo uzmeš neki novi socket. To se sada ne nabavlja više. Niti se počinje klokovanje na starim pločama.
:: Pa i moj C0 sam terao na 4GHz, bez dizanja napona, dalje nisam ni pokušavao a ko zna gde bi mu bi kraj al ne vidim poentu sada. To je već nebitna stvar dal C0 ili E0, razlika je toliko mala a procesor prevazidjen davno... Uzimaš ono što nadješ ili lepo uzmeš neki novi socket. To se sada ne nabavlja više. Niti se počinje klokovanje na starim pločama :: :: :: WOT Nick: Vask :: ::
tacno, ne mora cak ni da klokuje cpu, ako ima para za GTX570 realno ima i za neki i5 recimo kome i ne treba OC jer i sam ima onaj turbo
:: Pa i moj C0 sam terao na 4GHz, bez dizanja napona, dalje nisam ni pokušavao a ko zna gde bi mu bi kraj al ne vidim poentu sada. To je već nebitna stvar dal C0 ili E0, razlika je toliko mala a procesor prevazidjen davno... Uzimaš ono što nadješ ili lepo uzmeš neki novi socket. To se sada ne nabavlja više. Niti se počinje klokovanje na starim pločama :: :: :: WOT Nick: Vask :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.