Recimo cenovni rang do 30 evra. Sta biste predlozili?
Ploca ASUS M5A97 (AM3), kuciste LC-Power 914B II dimenzija: 427 x 180 x 452mm (u ovo kuce je stao hladnjak CM TX2 - kod mene)
Unapred hvala.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Slažem se, dobar kuler - a i malo je gej ako naginješ na tu stranu.
@strela: U slučaju da si se zapitao, za amd predlažem 212+ jer jedino njega u tom cenovnom rangu možeš da rotiraš kako ti ćef.
:: Ja imam titan vanesu odlican je , ne cuje se , hladi za sve pare moj x :: :: oko 30e je nov :: :: A vidim ima ga i ovde, mozda prodjes dobro - > http://goo.gl/AKE3 :: ::
a koji je tisi od predlozena dva (za 212+ napisase na IT svetu da nije bas necujan)?
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Xigmatek Gaia-u na 955BE, hladi ok. Doduse, ja sam stavio jedan CM-ov cooler koji sam imao umesto fabrickog, tako da nzm da l` je fabricki tih. http://www.erepublik.com/en/referrer/Srk33
Teško ćeš za te pare da dobiješ i nečujno. Jedino da negde polovno nabaviš samo telo kulera pa staviš ventove na 800-1000rpm, to je nečujno ali takve na kuler fabrički stavlja samo Noctua.
:: a koji je tisi od predlozena dva (za 212+ napisase na IT svetu da nije bas necujan) :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Ne preporucujte coveku da kupi kuler koji nece stati u njegovo kuciste, posle ce biti kukanja, ne mogu da zatvorim stranicu itd..Napisao je dimenzije (sirina kucista 18cm) a za sve kulere koje ste naveli, potrebna je sirina kucista od 19cm.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ne preporucujte coveku da kupi kuler koji nece stati u njegovo kuciste, posle ce biti kukanja, ne mogu da zatvorim stranicu itd..Napisao je dimenzije (sirina kucista 18cm) a za sve kulere koje ste naveli, potrebna je sirina kucista od 19cm :: :: MSI KA790G :: AMD Phenom II x4 92 :: Thermaltake V1 CL-P040 :: Kingston KHX 920Mhz CL4 2x1G :: PowerColor HD 4770 512M :: Samsung SpinPoint F3 500GB 16M :: Silverstone SST-ST50F-230 500W :: ::
Vidi stvarno, totalno sam smetnuo s uma. U tom slučaju staje samo tower sa devetkom kao što je TX3, Loki ili Contact 21.
:: Ne preporucujte coveku da kupi kuler koji nece stati u njegovo kuciste, posle ce biti kukanja, ne mogu da zatvorim stranicu itd..Napisao je dimenzije (sirina kucista 18cm) a za sve kulere koje ste naveli, potrebna je sirina kucista od 19cm :: :: MSI KA790G :: AMD Phenom II x4 92 :: Thermaltake V1 CL-P040 :: Kingston KHX 920Mhz CL4 2x1G :: PowerColor HD 4770 512M :: Samsung SpinPoint F3 500GB 16M :: Silverstone SST-ST50F-230 500W :: ::
mada je si rekao `recimo do 30e`...Ja moj 955 hladim sa Noctua-om NH-C12P SE14 ...u potpunosti sam zadovoljan, radi kao zmaj na 3.8 bez dizanja voltaže, a ventilator se ne čuje. Čujem blagi huk tek kada otvorim kućište i približim se na 10ak cm. Mislim da nije viši od 10 cm, nije tower, tako da nemaš frke s montažom. Ako ne planiraš neki ludi oc, po meni je dobar izbor. Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja gledao za Vanesu-L. Eto jedino Vanesa-S moze da stane od preporucenih. Na ostale zaboravi. Ja bih preporucio Loki, ali nema nigde da se nadje nov, potrazi malo po oglasima, mozda naletis na neki.
:: Gde si video 19cm :: :: Titan vanesa - > http://goo.gl/Q1GV :: :: 92 x 116.5 x 144.3 m :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Ne preporucujte coveku da kupi kuler koji nece stati u njegovo kuciste, posle ce biti kukanja, ne mogu da zatvorim stranicu itd..Napisao je dimenzije (sirina kucista 18cm) a za sve kulere koje ste naveli, potrebna je sirina kucista od 19cm :: :: :: :: MSI KA790G :: :: AMD Phenom II x4 92 :: :: Thermaltake V1 CL-P040 :: :: Kingston KHX 920Mhz CL4 2x1G :: :: PowerColor HD 4770 512M :: :: Samsung SpinPoint F3 500GB 16M :: :: Silverstone SST-ST50F-230 500W :: :: :: ::
Jao dextere što imaš fensi cooler, prodaj ga saletu za neke fine pare da navata bakutu češće... Uklopiće mu se u onu šklopociju samo tako. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Ja imam titan vanesu odlican je , ne cuje se , hladi za sve pare moj x :: :: oko 30e je nov :: :: A vidim ima ga i ovde, mozda prodjes dobro - > http://goo.gl/AKE3 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.