pozz svima na forumu.posto cu 99% preci na Intela(sa AMD-a iz potpisa) moze li preporuka jeftine a kolko tolko dobre ploce za s1155 u vidu H67 ili Z68 ploce??na nju ce verovatno ici Intel G530 ili G620 pa me zanima posto nisam skoro imao intel-a hoce li moci neki OC da se odradi ili ne??hvala unapred.
Po meni najbolji izbor je http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-lga1155-ih61-gigabyte-ga-h61m-d2-b3.11.html?productId=18855# ali nema raid kontrolera.
Imaš i ovu i lošija je od Gigashita, ali ima USB 3.0. http://www.emmi.rs/matične-ploče-(mb)-mb-lga1155-ih61-asus-p8h61-m-le-usb3.11.html?productId=17307
Na najjeftinije ploče se retko stavlja raid kontroler.
BIOSTAR radi za sve pare, pre bih njega nego GA, samo ova ploca konkretno mi se ne svidja
:: pozz svima na forumu.posto cu 99% preci na Intela(sa AMD-a iz potpisa) moze li preporuka jeftine a kolko tolko dobre ploce za s1155 u vidu H67 ili Z68 ploce??na nju ce verovatno ici Intel G530 ili G620 pa me zanima posto nisam skoro imao intel-a hoce li moci neki OC da se odradi ili ne??hvala unapred :: :: PS.sta mislite o ovoj ploc :: :: http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=53 :: :: PS2.koliko sam gledao po forumima H61 chipset uopste nema RAID(mislim na 0 i 1) ili gresim? :: :: :: AMD Zacate E350 1.6Ghz dual cor :: MSI E350IS-E4 :: 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B CL :: ATI HD631 :: LC Power 1400MI 200 :: Mushkin Chronos 60GB,2x2TB WD Gree :: Microlab B-73 2.0
@imarkovic Od pojave Win7 SP1 ludimo sa Biostar pločama. Na dosta modela se dešava da slika na ekranu pocrni na par sekundi i onda sve bude u redu. Nije u pitanju drajver, nego SP1 za Win7. Iz Biostara su upoznati sa problemom, ali trenutno nemaju riješenja. Dešava se i na MSi pločama, ali na Gigashit novijim nisam imao tih problema, za sada. Ostavimo sve isto, samo zamjenimo ploču BS za GA i radi. pa reklamiramo ploču, a ono isti qurac. BS neće da radi kako treba i to je to. Potrošio sam živaca na kvadrat. operator
da bude micro atx zbog kucista koje je micro atx i da ima raid 0 i 1 odnosno H67 ili Z68 chip...ovaj biostar mi je mnogo jeftin pa zbog toga pitam dal se isplati...u svakom slucaju i sam vidim da ne moze krstena ploca da se pazari za malo para kod intela nazalost...
AMD Zacate E350 1.6Ghz dual core MSI E350IS-E45 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B CL9 ATI HD6310 LC Power 1400MI 200W Mushkin Chronos 60GB,2x2TB WD Green Microlab B-73 2.0
sa kojim plocama si imao problema? starijim nekim biostar? jbg to je sad softverski problem sa windows7, ja ne znam za to ali pricam generalno za BIOSTAR
:: @imarkovi :: Od pojave Win7 SP1 ludimo sa Biostar pločama :: Na dosta modela se dešava da slika na ekranu pocrni na par sekundi i onda sve bude u redu :: Nije u pitanju drajver, nego SP1 za Win7 :: Iz Biostara su upoznati sa problemom, ali trenutno nemaju riješenja :: Dešava se i na MSi pločama, ali na Gigashit novijim nisam imao tih problema, za sada :: Ostavimo sve isto, samo zamjenimo ploču BS za GA i radi. pa reklamiramo ploču, a ono isti qurac :: BS neće da radi kako treba i to je to :: Potrošio sam živaca na kvadrat :: operator :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.