Malopre pokusao da overklokujem athlon x4 620, nema boota, ja uradim Clr cmos, izvadim bateriju i vratim i onda problem...okrenu se ventilatori na sekund i onda prestanu da se vrte i ne mogu da udjem u bios, a o windowsu da ne govorim...sta sad da radim? ploca je biostar ta790gx, grafa radeon 4890. napajanje ciftec 650 14cs.
Vadio sam sve rasparcavao, okretao, izvrtao, vracao i svaki put isto, zavrti se i ugasi...nemam vise ni ideja mislim da je ploca mrtva
Jesam i isti efekat, drzao sam par puta po pola sata i nista. Isto je sve i kad ubacim kabl od monitora u dvi na ploci(ploca ima integrusu), dakle nije problem do grafickee, vadio sam i memorije(2x1gb Kingston) i opet isto. Napajanje je cieftec 750, ne 650, izvinite. Jel mislite da je ploca otisla?
Ako je ploča pod garancijom - nosi je na reklamaciju...
04.12.2011. 00:24
status: user broj poruka: 3241
i ne spominji overklok, flešovanje BIOS-a, i slično. BIOstar, sada više nije... Ako nije pod garancijom, javi se na mail da ti dam preporuku za dobrog servisera, samo reci o`klen si.
Ja sam optimistican, i ne verujem da je otislo zbog overkloka- da je przio neki linx ili prime pa da nesto sjebao, al ovako.. Lepo ti pobratime pocupaj sve zivo iz kompa, izvadi bateriju, lezi da spavas, kad ustanes doruckuj, pa onda lepo to sve spakuj, prekrsti se, drmni power dugme pa javi dal proradio
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
JA mislim da ti treba lepo da pocupas hladjenje i kulere,odes lepo u najblizu crkvu po popa,odete do radnje gde imaju vodena hladjenja, ( pre kupovine hladjenja pop da osvesta radnju) , zatim odete u crkvu,osvestate vodu, rastavi hladjenje,izbaci tecnost,sipaj osvescenu vodu,naravno najbolje da ti komp bude pri ruci da pop osvesta i njega,mozda i da ga krsti ako nije krsten....
Na kraju kad dodjes kuci,prekrsti se,turi ga u struju, i ako ne proradi sa osvescenom vodicom unutra,onda lepo stavi komp na kolica otvori vrata od kuce/stana,izbaci ga napolje,polij vodu za njim za sretan put, i pozeli mu svu srecu tamo gde je posao . Zavisno od zvuka koji se potom bude cuo,znaces koji je kvar u pitanju ...:-)
:: Ja sam optimistican, i ne verujem da je otislo zbog overkloka- da je przio neki linx ili prime pa da nesto sjebao, al ovako.. Lepo ti pobratime pocupaj sve zivo iz kompa, izvadi bateriju, lezi da spavas, kad ustanes doruckuj, pa onda lepo to sve spakuj, prekrsti se, drmni power dugme pa javi dal proradio :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
Otisla ti je ploca verovatno. I mixer je pokusavao da klokuje nekog atlona na msi c45 i prosao isto kao i ti. Uvazili su mu garanciju i tebi ce ako je imas.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.