Slazem se da ti je 500w dovoljno (i vise nego dovoljno) za tu kombinaciju , ali ako se uzme u obzir koliko dajes za te komponente ne bih stabio bilo koje kvalitetnije napajanje. Moja preporuka ti je : 1.Seasonic SS-520gb 2.Chieftec CFT-600 3.Thermaltake Hamburg 530W 4.SeaSonic 500ET (ovo je najslabije sto bih ja kupio)
Ako zelis da kupis napajanje na duze staze onda bih dodao jos malo i kupio: 1.Seasonic SS-620GM 2.Thermaltake Toughpower XT TPX-775M 775W 3.Corsair HX 650
Jesi li ti upucen, koliko trosi Sandy? U ovom slucaju 2500K? :) Grafika isto nije veliki potrosac...
:: :: Ipak gledaj od 600w jer mislim da to prelazi preko 500w. Ipak sve po defautu mozes da uzmes od 500+ ali sumljam da taj procesor neces da overklokujes.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.