Imam m plocu Gigabyte GA-945P-S3 iz 2006 i na njoj ram m 2x512... tj 2xKingston KVR 667D2N5/512 Kako imam potrebu za ramom od 4 Gb sto je i maksimalno za ovu plocu koje je optimalno resenje sto se tice cene,i kvaliteta mogucnosti nabavke kod nas? Preferiram i dalje Kingston. Da li na ovoj ploci mogu ram memorije radnog takta 800 ili veci, jer bih time prosao bolje po pitanju novca? Unapred zahvalan
Prodaš te dve memorije i kupiš dva bilo koja nova modula od po 2Gb na 800Mhz (sporije i nema). Radiće ti na 533 ili 667 Mhz, što i nema nikakve veze jer je 800Mhz deklarisana maximalna brzina na kojoj će memorija stabilno da radi, a ne na kojoj ista mora da radi.
Mislim da je Stripy pre hteo da napiše `dva druga` modula, jer mislim da je isplativije kupiti polovnu ispravnu DDR2 memoriju nego novu.
Pozdrav!
Vlada
:: Prodaš te dve memorije i kupiš dva bilo koja nova modula od po 2Gb na 800Mhz (sporije i nema). Radiće ti na 533 ili 667 Mhz, što i nema nikakve veze jer je 800Mhz deklarisana maximalna brzina na kojoj će memorija stabilno da radi, a ne na kojoj ista mora da radi :: :: servispc bre :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.