Maticna je MSI k9n4 ultra,ostatak masine nebitan,desava se da sada trenutno sve radi ok,ali je sistem star i racunar mi je donet da oborim win i instaliram nov. Medjutim desava se sledece
to je poruka koju dobijem kada pokusam da instaliram win,ne moze da ulazi u bios na DEL,ne ulazi u da biram boot order,ma nista zivo ne vredi,samo dobijem ovu poruku na uglu ekrana sta god da uradim. kad izvadim instalacioni cd,komp podigne stari win(koji radi ocajno) ali RADI!!! Da li neko ima pojma kakvi su ovo hijeroglifi koje izbaci maticna ploca,i kako to resiti?
menjani su kablovi(inace sata kablic je u pitanju),menjana dva dvd uredjaja,menjana ram memorija,ma sve zivo je menjano i ovo je do ploce 100%,samo ne znam sta je u pitanju...zasto ne dozvoljava boot sa bilo cega,probano sa usb flesa da instaliram windows 7 opet nece,nemam vise ideja...
radjen je clear cmos,ne pomaze ni to,nema vidno naduvanih kondenzatora,hard disk je na drugom racunaru testiran programima sa hirena sve je ok sa hardom. imate li jos neki predlog?
eureka!!!!Pronasao sam kvar!!! ni jedan kondenzator nije VIDNO NADUVAN ali jedan mali skriveni kondenzator je tek poceo da se naduvava,JEDVA se oseti kad se prstom predje preko njega!!! to je kvar,evo vindows se upravo instalira,hvala svima za pomoc:)
Kako si rešio kvar: zamenio si ga ili prelaziš prstom preko kondenzatora prilikom uključivanja računara?
Pozdrav!
Vlada
:: eureka!!!!Pronasao sam kvar!!! ni jedan kondenzator nije VIDNO NADUVAN ali jedan mali skriveni kondenzator je tek poceo da se naduvava,JEDVA se oseti kad se prstom predje preko njega!!! to je kvar,evo vindows se upravo instalira,hvala svima za pomoc: :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: :: :: :: :: :: :: update biosa
:: Kako si rešio kvar: zamenio si ga ili prelaziš prstom preko kondenzatora prilikom uključivanja računara :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: eureka!!!!Pronasao sam kvar!!! ni jedan kondenzator nije VIDNO NADUVAN ali jedan mali skriveni kondenzator je tek poceo da se naduvava,JEDVA se oseti kad se prstom predje preko njega!!! to je kvar,evo vindows se upravo instalira,hvala svima za pomoc: :: :: :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: update biosa
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Sta bi bilo da su ti svi odgovorili da znaju sta je problem ali da je to tajna ZANATA....??? :: Takvi Sabani I Sarondi ne trebaju ovde ni da dolaze.
shaban? aj prvo ti ``nabavi`` smisao za humor,pa posle toga nauci znacenje SMAJLIJA(ako nisi primetio stavio sam 5 komada u poruci),pa posle toga ``nabavi`` logiku i inteligenciju(ako kazem problem je kondenzator,i problem je resen,da li to moze da znaci bilo sta drugo osim da sam ZAMENIO GLUPI KONDENZATOR),pa kad sve to skontas lepo u tvojoj glavi onda se javi da prozivas mene,clana ovog sajta od pamtiveka!!!!
zemo-hvala na podrsci:)
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Sta bi bilo da su ti svi odgovorili da znaju sta je problem ali da je to tajna ZANATA....??? :: Takvi Sabani I Sarondi ne trebaju ovde ni da dolaze.
E jesi doco slepac neopevani, vidis da ti komp lepo porucuje da je vreme za Jelen, ladan, kao i start tog kompa, al ne, on zapeo da menja kondenzatore... :D :D :D
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Ne bih reagovao da je neko drugi, ali kad neko tebe ili iMarkovica krene da proziva muka me uvati, jer ne pamtim da ste obojica ikada nekoga namerno uvredili a kamoli nesto vise.
Saleta Skeletora ne racunam
Ako se ikada desi da dobijemo zvanicno glasanje za moderatore vas dvojica ste moj pik.
pa jes` vala zemo,istina,ni ja ne pamtim da sam ikada nekog namerno uvredio...
@milosnbg-hahahahah,znaci ne verujem,a lepo mi pise na ekranu JELEN,a ja ne citam:))))) jedno pivce za zivce,i problem nestaje:)
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Ne bih reagovao da je neko drugi, ali kad neko tebe ili iMarkovica krene da proziva muka me uvati, jer ne pamtim da ste obojica ikada nekoga namerno uvredili a kamoli nesto vise :: :: Saleta Skeletora ne racunam :: :: Ako se ikada desi da dobijemo zvanicno glasanje za moderatore vas dvojica ste moj pik :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.