Da li mi moze neko reci nesto o 1 gb 800 mhz Corsair CM2X 1024-6400 800MHZ 5-5-5-12. .cena je 90e ..kako se krecu cene i da li je ovo realno za novu memoriju ?Neko je rekao da ce cene padati oko 20-og maja..da li se to odnosi i na ram memoriju ili samo na procesore i graficke zbog smene generacije? hvala
:: Da li mi moze neko reci nesto o 1 gb 800 mhz Corsair CM2X 1024-640 :: 800MHZ 5-5-5-12. .cena je 90e ..kako se krecu cene i da li je ovo realno za novu memoriju
Nije...nerealno je mala..:))))
Salim se super je cena,ja sam moju platio 115e pre dva-tri meseca. Proveri samo da nije mozda bez PDVa.
sa pdv-om je hehe znam nego ima garanciju (pisanu ) godinu dana..to mi je bilo nesto malo,zar nije life time za corsair?i da li je pametnije sacekati taj famozni 20 maj ?
:: sa pdv-om je hehe znam nego ima garanciju (pisanu ) godinu dana..to mi je bilo nesto malo,zar nije life time za corsair?i da li je pametnije sacekati taj famozni 20 maj
Pa nasi prodavci ti uglavnom daju godinu do tri garanciju na sve komponente...A Corsair daje `dozivotnu` garanciju na memoriju.
20. Maja se ocekuje pad cena grafickih zato sto izlaze novije kartice...to se ne odnosi na RAM...mada sto duze cekas cene ce vise padati...Pre 6 meseci cena te memorije je bila 150e.
Dobra memorija a uz to i nije skupa...preporuka...
M i G
:: Da li mi moze neko reci nesto o 1 gb 800 mhz Corsair CM2X 1024-640 :: 800MHZ 5-5-5-12. .cena je 90e ..kako se krecu cene i da li je ovo realno za novu memoriju ?Neko je rekao da ce cene padati oko 20-og maja..da li se to odnosi i na ram memoriju ili samo na procesore i graficke zbog smene generacije :: hvala
@Gandi stvarno korisna informacija. Iako mislim da se kod nas firme koje prodaju racunare i delove osnivaju i propadaju pre isteka garancije. Ova informacija je zaista korisna za nase kupce, a ako je stvarna to je veliki pomak za nase zakoonodavce.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.