Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Asus COMMANDO
STRANA 1 OD 1
KaiserSoze Asus COMMANDO 25.04.2007. 20:53 T4133

status: user
broj poruka: 568

Pitanje glasi: da li ova ploca ima sli opcije? Imam 2x Leadtek 7300gt extreme 128gddr3 pa bih vezao ove grafe na nju.

Molio bih iskusnije korisnike da me posavetuju u vezi kloka iste ploce, core2duo i 2x1gb TakeMs memorije ili me upute na neki koristan link u vezi klokovanja slicne konfiguracije.

Unapred Hvala.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ???? 25.04.2007. 21:22 #17169

broj poruka: 4518

mene samo zanima sta bi zivota ti dobio u sli -u sa 2 ispod prosecne graficke ?cak i sa jacim kartama sli je daleko slabiji od samo 1 karte slicne snage(kao dve zajedno), da ne pricamo da malo igara podrzava trenutno sli..tako da prodaj to i kupi 1 kvalitetniju.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan ZASTO BRE???!!!! 25.04.2007. 21:29 #17170

broj poruka: 800

Evo, ovaj put cu ja.
Nisi samo napisao koji C2D koristis.

http://www.tomshardware.com/2007/01/18/overclocking-guide-part-1/index.html

ima SLI s tim sto je druga karta osakacena na x4(a prva ostaje na x16).ali lepo ti kaze covek, bolje prodaj te dve i kupi jednu normalnu, pogotovo sto ovaj x4 slot mnogo umanjuje performance SLi-ja i namenjen je za Aegia Physyx karticu.
KaiserSoze Koristim... 25.04.2007. 21:39 #17172

C2Duo je 4300...

Ok, sto se tice vga kartica trenutno imam ove dve i dve asus en6600gt extreme, mislio sam da ih uparim na ovoj ploci jedno izvesno vreme.

Planiram da kupim 8800, tada cu svakako izbaciti stare grafike.

U vezi kloka i sli-a, molim za savet.

Unapred Hvala.
MACHINE Re: Asus COMMANDO 25.04.2007. 23:11 #17180

broj poruka: 5704
Jedno me interesuje: koju ulogu u toj masini ima TakeMS memorija, osim da dozvoli POST i ucitavanje OSa??? Totalno odskace a nesto i nisam siguran da je stabilan overclocker. Uz to cesto buguje i manje traje...

M i G

::
:: Pitanje glasi: da li ova ploca ima sli opcije? Imam 2x Leadtek 7300gt extreme 128gddr3 pa bih vezao ove grafe na nju
:: Molio bih iskusnije korisnike da me posavetuju u vezi kloka iste ploce, core2duo i 2x1gb TakeMs memorije ili me upute na neki koristan link u vezi klokovanja slicne konfiguracije
:: Unapred Hvala.
jlkmaniac1 crossfire 25.04.2007. 23:37 #17182

broj poruka: 64

decko imam ja tu plocu ona ne podrzava sli vec crosfire!! Samo da znas !!
KaiserSoze TakeMS 26.04.2007. 08:19 #17205

A sto se tice memorije, ukoliko pratis testove (recimo u Digital!-u) videces da su ovi moduli dobili nagradu best-buy zato sto daju najvise za ulozene pare i idu opusteno preko 1000mhz sa niskim naponom i stabilnim radom.

Uvek postoji bolje i brze ali za te novce, jako tesko.
KaiserSoze Crossfire ? 26.04.2007. 08:21 #17206

Hahahahahaha....

Znaci Intel je poceo da podrzava AMD u najnovijoj reviziji 965 chipseta?

Mora da sam na nekoj lucerki od sinoc...

Ne bih rekao...
jlkmaniac1 crossfire 26.04.2007. 09:37 #17210

he Asus Commando is yet another Republic of Gamers edition motherboard, ... Intel`s P965 chipset wasn`t designed with multi-GPU, and thus CrossFire, ...

The Commando has a weakness with its` Crossfire design. The 2nd PCI-E slot
will only operate at 4X, so if Crossfire performance is important this board
is not the best choice. Of course if Nvidi SLI is desired this board is out
of the question.
MACHINE Re: TakeMS 26.04.2007. 10:29 #17215

Zemunski digital (znao sam neke likove jer sam iz Zemuna) je OK casopis (nas najbolji iako mi je za varenje laksi SK a i najstariji je) ali vecina nasih pisu dobro o onome sto dobiju besplatno na test (tj. testiraju pa onda poklone rodbibni to parce hardware-a). Vrlo dobro znam kako i sta ide...jedino memacki PCmagazine je neproistrasan jer je star i mocan...

M i G

:: A sto se tice memorije, ukoliko pratis testove (recimo u Digital!-u) videces da su ovi moduli dobili nagradu best-buy zato sto daju najvise za ulozene pare i idu opusteno preko 1000mhz sa niskim naponom i stabilnim radom
:: Uvek postoji bolje i brze ali za te novce, jako tesko.
MaliAbner Obozavam ove likove ... 26.04.2007. 12:16 #17222

broj poruka: 7769
Dakle stvarno obozavam ovakve likove koji postuju ovakva pitanja.
Asus COMMANDO najniza moguca cena svega 17.572,50 ili ti 216,22 €.
Dok sa druge strane hoce da uvali dve krs grafe i dve krs memorijske plocice.
Cini mise da ovde najvise veze ima pubertet koji ozbiljno drma.

Znaci nemam para za BMW ali cu da kupim dobru limariju i unutra stavim delove sa Yugo45A i bole mene.

Mislim bez ljutnje, ali pitanje je...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

vukdusan Re: Koristim... 26.04.2007. 14:10 #17232

:: C2Duo je 4300..
:: Ok, sto se tice vga kartica trenutno imam ove dve i dve asus en6600gt extreme, mislio sam da ih uparim na ovoj ploci jedno izvesno vreme
:: Planiram da kupim 8800, tada cu svakako izbaciti stare grafike
:: U vezi kloka i sli-a, molim za savet
:: Unapred Hvala

Za SLi si cuo, mozes samo Aegia physyx.
Nisi napisao na kojo frekvenciji radi memorija.Ako radi na 800MHz stavi FSB na nekih 450 i povecaj napon za nekih 0.1-0.2v(probas sa 0.1 pa povecavas dok ne uspes), voltazu northbridga za nekih 0.2v, voltazu memorije za nekih 0.3v-0.4v, voltazu CPUa povecas za 0.5(na 1,375), a mnozilac CPU stavis na 7 ili 8 po tvom izboru(preporucujem nizu). Naravno, pre nego sto sve to uradis moras da u biosu iskljucis sve one pomocne opcije i automatsko overklokovanje. Ako ne bude hteo da radi, malo eksperimentisi sa povecavanjem voltaza...

Gledaj, ako nisi siguran sta radis bolje nemoj. Pokusacu da ti nadjem neki link gde je sve to bolje opisano.
vukdusan dodatak+ako... 26.04.2007. 14:18 #17234

Ne verujem da ce na onoj voltazi CPUa da ti predje 3GHz. Sa obicnim kulerom stavi mnozilac na 7 i probaj sa ovom v, a ako ne moze malo povecaj. Ako imas memoriju na 667, stavi FSB na 400, malo smanji voltaze FSBa i northbridga, a mnozilac stavi na x8.

E zaboravih:odnos FSB:RAM=1:1.
KaiserSoze Re: Obozavam ove likove ... 26.04.2007. 14:23 #17237

:: Dakle stvarno obozavam ovakve likove koji postuju ovakva pitanja
:: Asus COMMANDO najniza moguca cena svega 17.572,50 ili ti 216,22 €
:: Dok sa druge strane hoce da uvali dve krs grafe i dve krs memorijske plocice
:: Cini mise da ovde najvise veze ima pubertet koji ozbiljno drma
:: Znaci nemam para za BMW ali cu da kupim dobru limariju i unutra stavim delove sa Yugo45A i bole mene
:: Mislim bez ljutnje, ali pitanje je..
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!

Abnere, ne prolupavaj se, pazi na izrazavanje, ne nazivaj nekog likom, itd...

Ako nemas sta pametno da kazes, citaj konstruktivno, nemoj se oglasavati i komentarisati.
Bez ljutnje, naravno...

Novac nije problem, niti je bio...

Dostupne su mi najskuplje maticne, VGA i memorijski moduli i iskljucivo takve kupujem.

Od puberteta sam daleko, mada si ti negde verovatno na pocetku (cim imas takvu moc da procenjujes ljude na nevidjeno).

Koristim iskljucivo DFI u sopstvenoj reziji uz najskuplje mem module i grafe gornje srednje klase, postavio sam pitanje jer od ponudjenih elemenata treba da sastavim masinu i nateram je da radi sto je bolje moguce.

Ponavljam, ako ti ovde nesto bode oci, onda ti ovde i nije mesto.
Bez ljutnje Mali...

p.s. iskreno vise volim i vozim Infinity FX nego taj tvoj neki zamisljeni BMW...
KaiserSoze Re: Re: Koristim... 26.04.2007. 14:28 #17238

:: :: C2Duo je 4300..
:: ::
:: :: Ok, sto se tice vga kartica trenutno imam ove dve i dve asus en6600gt extreme, mislio sam da ih uparim na ovoj ploci jedno izvesno vreme
:: :: Planiram da kupim 8800, tada cu svakako izbaciti stare grafike
:: :: U vezi kloka i sli-a, molim za savet
:: :: Unapred Hvala
:: Za SLi si cuo, mozes samo Aegia physyx

Super, ubacicu privremeno jednu od ove dve ASUS EN6600GT Extreme 256GDDR3 a u planu je neka 8800 i kasnije Aegia physyx.

:: Nisi napisao na kojo frekvenciji radi memorija

Memara radi na 800MHZ.

:: Ako radi na 800MHz stavi FSB na nekih 450 i povecaj napon za nekih 0.1-0.2v(probas sa 0.1 pa povecavas dok ne uspes), voltazu northbridga za nekih 0.2v, voltazu memorije za nekih 0.3v-0.4v, voltazu CPUa povecas za 0.5(na 1,375), a mnozilac CPU stavis na 7 ili 8 po tvom izboru(preporucujem nizu). Naravno, pre nego sto sve to uradis moras da u biosu iskljucis sve one pomocne opcije i automatsko overklokovanje. Ako ne bude hteo da radi, malo eksperimentisi sa povecavanjem voltaza..
:: Gledaj, ako nisi siguran sta radis bolje nemoj. Pokusacu da ti nadjem neki link gde je sve to bolje opisano

Bio bih ti zahvalan.

Hvala na trudu i vremenu.
KaiserSoze Re: Re: TakeMS 26.04.2007. 14:37 #17241

:: Zemunski digital (znao sam neke likove jer sam iz Zemuna) je OK casopis (nas najbolji iako mi je za varenje laksi SK a i najstariji je) ali vecina nasih pisu dobro o onome sto dobiju besplatno na test (tj. testiraju pa onda poklone rodbibni to parce hardware-a). Vrlo dobro znam kako i sta ide...jedino memacki PCmagazine je neproistrasan jer je star i mocan..

Test u DIGITAL!-u sam naveo kao primer, u ostalim slucajevima se konsultujem sa iskusnim likovima koji zaista testiraju hw i daju taj materijal za razne casopise, ali konsultacije su nezvanicnog karaktera, baziraju se na iskrenim i objektivnim stavovima (citaj nisu sponzorisani).

Niti ja kupujem takve semplove, niti mi ih neko uvaljuje, pa me namerno na to navlaci.
TakeMS nije neka firma u odnosu na Patriot, Muskin, OCZ i ostale ali se verovali ili ne, desi da izbace odlicne module i to su upravo ovi na 800mhz, kao sto su na 533 to bili Apacer AM1.

Rade glatko na 1066mhz, kao sto oni na 533 rade glatko na 800.
Ultra stabilno uz minimalnu korekciju napona.
Za svaku pohvalu.

Ovom prilikom se zahvaljujem, bez ikakve reklame, Nedeljku Kovacevicu na svoj objektivnosti i savetima prilikom odabira hw-a.
MaliAbner Re: Re: Obozavam ove likove ... 26.04.2007. 14:59 #17242

:: Abnere, ne prolupavaj se, pazi na izrazavanje, ne nazivaj nekog likom, itd..
:: Ako nemas sta pametno da kazes, citaj konstruktivno, nemoj se oglasavati i komentarisati
:: Bez ljutnje, naravno..
:: Novac nije problem, niti je bio... (ZNACI IMA SE MOZE SE, CESTITAMO
:: Dostupne su mi najskuplje maticne, VGA i memorijski moduli i iskljucivo takve kupujem
:: Od puberteta sam daleko, mada si ti negde verovatno na pocetku (cim imas takvu moc da procenjujes ljude na nevidjeno)
:: Koristim iskljucivo DFI u sopstvenoj reziji uz najskuplje mem module i grafe gornje srednje klase, postavio sam pitanje jer od ponudjenih elemenata treba da sastavim masinu i nateram je da radi sto je bolje moguce
:: Ponavljam, ako ti ovde nesto bode oci, onda ti ovde i nije mesto
:: Bez ljutnje Mali..
:: p.s. iskreno vise volim i vozim Infinity FX nego taj tvoj neki zamisljeni BMW..

Toliko o tome a sad malo o...

`Keeping a middling budget in mind, we also chose the X1950 Pro from Asus. Available starting at around 0, this favorably-priced part is a radical turn for a company previously known for extreme features.`
Sto ce reci da mu tvoje 7300GT nisu ni do clanka, a ovaj X1950 pro je ipak srednja-srednja klasa.

2x1gb TakeMs = sranje, sranje, sranje...

`cim imas takvu moc da procenjujes ljude na nevidjeno` - godine i zivotno iskustvo mi to dozvoljavaju.

`Bez ljutnje Mali...` - ali tehnicar...
(ne procenjuj ljude po nick-u)

E da, sto se tice SLI rezima (za navedenu plocu) zamisli na njihovom (Asus) oficijalnom sajtu pise sledece `Expansion Slots 2 x PCI-E x16 (@ x16 and x4 mode) 4 x PCI 2.2`, ili to neko ne zna engleski... ...a n`umemo ni da googlamo...

...ct, ct, ct, toga verovatno nema na DFI-u...
(mislim na english i google)

- Entonces despues todo que diciste tu eres un favorable idole i me gustas asi como eres...
(izvini na mom losem pisanju spanskog)

I jos jednom laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila
DaSickSyst Re: Re: Obozavam ove likove ... 26.04.2007. 15:52 #17251

broj poruka: 2909
:: Novac nije problem, niti je bio..
Nisam hteo da pricam zato sto sam mislio da si uzeo tu memoriju jer si bio kratak sa kintom...Ali bez uvrede TakeMS stvarno jeste sranje i apsolutno nije stabilna za klokovanje...Stvarno ne kapiram sto bi ti neko preporucio taj ram(a kinta kazes da nije problem) osim ako nije hteo da ti uvali nesto sto ne moze da proda...TakeMS je na samom dnu brendova rama odmah pored PQIa.I stvarno bode oci kad vidis da si uzeo Mercedesa CPU i plocu,a Yuga od rama...
Cisto ti evo OC baza C2D procesora sa podesavanjima...Na kraju strane imas koje su naj koriscenije ploce i memorije...

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1075792

1. Corsair...56 kom.
2. G.Skill...41
3. OCZ...29
4. Patriot...17
5. Team...16
6. Crucial...15
7. SuperTalent...5
8. Geil...4
9. Kingston...4
10. Muskin...4
11. A-Data...1
12.Kingmax...1
13.PNY...1

Nema ni jednog TakeMSa.

DaSickSystem
KaiserSoze Re: Re: Re: Obozavam ove likove ... 26.04.2007. 17:44 #17269

:: :: Novac nije problem, niti je bio..
:: Nisam hteo da pricam zato sto sam mislio da si uzeo tu memoriju jer si bio kratak sa kintom...Ali bez uvrede TakeMS stvarno jeste sranje i apsolutno nije stabilna za klokovanje...Stvarno ne kapiram sto bi ti neko preporucio taj ram(a kinta kazes da nije problem) osim ako nije hteo da ti uvali nesto sto ne moze da proda...TakeMS je na samom dnu brendova rama odmah pored PQIa.I stvarno bode oci kad vidis da si uzeo Mercedesa CPU i plocu,a Yuga od rama..
:: Cisto ti evo OC baza C2D procesora sa podesavanjima...Na kraju strane imas koje su naj koriscenije ploce i memorije..
:: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=107579
:: 1. Corsair...56 kom
:: 2. G.Skill...4
:: 3. OCZ...2
:: 4. Patriot...1
:: 5. Team...1
:: 6. Crucial...1
:: 7. SuperTalent...
:: 8. Geil...
:: 9. Kingston...
:: 10. Muskin...
:: 11. A-Data...
:: 12.Kingmax...
:: 13.PNY...
:: Nema ni jednog TakeMSa
:: DaSickSyste

OCZ, TwinMos Speed Premium, Adata Vitesta, HyperX koristim vec na 4 AMD masine i JAKO sam zadovoljan.
Na ploci Asus P5WD2-E Premium koristim Apacer AM1 DDR2 533mhz, moduli od po 1ghz, rade besprekorno na 800mhz. Na njoj je i D805 koji radi stabilno na preko 3.5ghz.
TakeMS je preporuka glavnog urednika za hardware i edukaciju, gore pomenutog Nedje, koji mi je nije nudio na prodaju niti me slao kod bilo koga po hw.
Svu opremu kupujem iskljucivo kod uvoznika u vp-u, prema tome, nije bilo takve namere ni na vidiku. Sa svojim timom je preturio toliko modula po raznim testovima da objavljuje svoje postove na raznim forumima i cestitaju mu i najokoreliji overklokeri po svetu.
Ne bi covek od skoro bio povucen direktno od AMD-a da radi u njihovoj kancelariji tek tako.
Ne bih imao razloga da sumnjam niti jednog sekunda u njegov sud i preporuku.

Hvala puno za ovaj koristan link...
KaiserSoze Re: Re: Re: Obozavam ove likove ... 26.04.2007. 18:04 #17272

:: Toliko o tome a sad malo o..
:: `Keeping a middling budget in mind, we also chose the X1950 Pro from Asus. Available starting at around 0, this favorably-priced part is a radical turn for a company previously known for extreme features.
:: Sto ce reci da mu tvoje 7300GT nisu ni do clanka, a ovaj X1950 pro je ipak srednja-srednja klasa

Kad bi samo uspeo da razumes ono sto procitas, video bi dalje od svog ega koji je, cini mi se, poprilicno neupotrebljiv u korisne svrhe.
:: 2x1gb TakeMs = sranje, sranje, sranje..
Mogao bi da svoje tvrdnje argumentujes a i pripazis na recnik.
:: `cim imas takvu moc da procenjujes ljude na nevidjeno` - godine i zivotno iskustvo mi to dozvoljavaju

Da nam je vise ovako iskusnih mnogo bi smo brze propali nego sto to inace cinimo.
A da ti nisi slucajno iz one ekipe `nebeskih` sto su nastali pre svih nas i to direktno od paramecium-a? Pa si posisao svo svetsko znanje i sad ti nekog etiketiras?

Strasno.
:: `Bez ljutnje Mali...` - ali tehnicar..
:: (ne procenjuj ljude po nick-u
Ups, nisam te procenio po nick-u, sam si se pronasao...

:: E da, sto se tice SLI rezima (za navedenu plocu) zamisli na njihovom (Asus) oficijalnom sajtu pise sledece `Expansion Slots 2 x PCI-E x16 (@ x16 and x4 mode) 4 x PCI 2.2`, ili to neko ne zna engleski... ...a n`umemo ni da googlamo..

Cim sam postovao ovde, ocekivao sam da se jave nasi ljudi koji nesto znaju o tome i dobijem mozda neki koristan savet... recimo od Piska, Garsona, VMarc-a ili DaSick-a... ovim nisam mislio da nekog poznavaoca izostavim ili njegovo znanje ne uvazim time sto ga nisam nabrojao.

Sve ostalo mogu i da saznam sam na overclockers.ru overclockers.club-u ili na overclockers.guide-u. Mozda na extremeoverclockers.com-u?

Engleski za tebe ne znam, za google prvi put cujem, n`umem ni da izgovorim te strane reci...
E strucnjak...
Drzi se ti Spanskog, ja cu i dalje Engleskog, Francuskog, Ruskog i Latinskog.
Pa gde me nadje po pitanju jezika.
:: ...ct, ct, ct, toga verovatno nema na DFI-u...
:: (mislim na english i google
:: - Entonces despues todo que diciste tu eres un favorable idole i me gustas asi como eres..
:: (izvini na mom losem pisanju spanskog

Laku noc pameti, ma gde bila...
MaliAbner Pa zar sve mora da ti se servira pasirano... 26.04.2007. 20:15 #17285

... da ne povredis zubice i nepca.

Sta kaze kinta nije problem, ali cu na zver od ploce (cca 220€) da stavim budzetski procesor, memoriju i grafiku.

Ct, ct, ct, pa mi to malo lagimo zar ne?

-Da lova nije problem onda bi tu isla neka 8800 ili bar onaj navedeni 1950pro NIKAKO I NIKAKO NE NEKA 7300GT (jer je klasa 7300 entry level karta),
-pa tu bi jos isla i 2GB (2x1GB kit) DDR2/800MHz Corsair TwinX, 240-pin, PC2-6400, CL4 (!), dual channel, EPP, LifeTime Warranty NIKAKO NEKI TwinMOS,
-Procesor bar C2D 6700 a ne 4300, itd... pardon etc (latinski zar ne)

E ali pravi problem stvarno nije u lovi i tu si u pravu problem je u sujeti... jer je neko malo logicno prokomentarisao tvoje pitanje i tu nastaje konflikt, jer ti je povredjena sujeta.

Izvini ako sam ti povredio sujetu, ali stvarno je vise nego cudno da ces na tu plocu da stavis sve ono sto si naveo, jer sve to sto si posle nje naveo kosta ukupno manje vise kao ta ploca. Pogotovu sto je razlika izmedju dva sistema sa istim komponentama a razlicitim plicama vise manje akademskih 2%,

I sem toga ne rugaj se drugima za crossfire jer u vreme kad je nastao taj proizvod (ploca) ATI nije bio u sastavu AMD-eke.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

MACHINE Au, ovo posta kilogramska prepiska... 26.04.2007. 21:15 #17299

Ajde da zakljucimo: TakeMS jeste junk (retki srecinici su samo slucajnost) i jeste slicno kao da turis Yugo45 motor u Benz sasiju...isto je i za nv7300...

M i G

KaiserSoze Re: Pa zar sve mora da ti se servira pasirano... 26.04.2007. 23:34 #17312

:: ... da ne povredis zubice i nepca
:: Sta kaze kinta nije problem, ali cu na zver od ploce (cca 220€) da stavim budzetski procesor, memoriju i grafiku
:: Ct, ct, ct, pa mi to malo lagimo zar ne
:: -Da lova nije problem onda bi tu isla neka 8800 ili bar onaj navedeni 1950pro NIKAKO I NIKAKO NE NEKA 7300GT (jer je klasa 7300 entry level karta)
:: -pa tu bi jos isla i 2GB (2x1GB kit) DDR2/800MHz Corsair TwinX, 240-pin, PC2-6400, CL4 (!), dual channel, EPP, LifeTime Warranty NIKAKO NEKI TwinMOS
:: -Procesor bar C2D 6700 a ne 4300, itd... pardon etc (latinski zar ne
:: E ali pravi problem stvarno nije u lovi i tu si u pravu problem je u sujeti... jer je neko malo logicno prokomentarisao tvoje pitanje i tu nastaje konflikt, jer ti je povredjena sujeta
:: Izvini ako sam ti povredio sujetu, ali stvarno je vise nego cudno da ces na tu plocu da stavis sve ono sto si naveo, jer sve to sto si posle nje naveo kosta ukupno manje vise kao ta ploca. Pogotovu sto je razlika izmedju dva sistema sa istim komponentama a razlicitim plicama vise manje akademskih 2%
:: I sem toga ne rugaj se drugima za crossfire jer u vreme kad je nastao taj proizvod (ploca) ATI nije bio u sastavu AMD-eke
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
Ko je tebe prijatelju ovlastio da se pravis pametan i tumacih neciju sujetu, da nisi psiholog slucajno?

Promasio si temu, pitanje je glasilo kako da se iz odredjenih komponenti izvuce maksimum a ne da ti bistris sta neko treba da kupi umesto onoga sto je kupio.

Lagis ti maleni... abneru, sta vec...

Rekao sam da novac nije problem i ako ti to nije bas najjasnije mogao bi da mi se obratis email-om pa da te pozovem u goste i popricamo o tome.

To vec nije predmet ovog posta, ali u svakom slucaju si pozvan, pa da se na licu mesta uveris u hw koji koristim pa onda se pravi pametan do mile volje.

Ovim zavrsavam komunikaciju ovog tipa...
jlkmaniac1 Zvuk na commandu 28.04.2007. 10:40 #17491

jedno pitanje za tebe KaiserSoze da li imas 5.1 zvucnike za kom ako imas da li si imao problema da podesis software jja se ubih pokusavajuci ali nista!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs