Uzmi corsair obavezno,Kingston izbegavaj jer ne nudi nista vise od onoga sto je placeno a i ovi kingstoni su VR(value ram) sto bi trebao da izbegavas kod svih memorija..Ako te zanima nesto vise o memorijama imas na forumu sve objasnjeno-DaSickSystem je sve opsirno opisao tako da se informisi tamo..
Nemoj tako,ocigledno je da je covek nov na forumu i da nije u toku sa svim stvarima koje se desavaju,a i bez obzira na to mi smo uvek tu da odgovorimo na pitanja..
:: :: :: ovo pitanje je bilo jedno 5,000,000,000 puta.. ::
Nevira me to sto postavlja ista pitanja na koje mo vec dali mnooogoo puta odgovore. C2D temperatura,memorija,....samo da malo prelistaju... a i nervira me sto mnogi postavljaju pitanja u predlozi,kritike komentari...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.