Procesor socket A Athlon ili Sempron na 2.8 ili jaci za kupovinu.
STRANA 1 OD 1
neXus2000
Procesor socket A Athlon ili Sempron na 2.8 ili jaci za kupovinu.
22.04.2007. 23:40
T4094
status: user broj poruka: 3350
Ne bih sada bas da bacam pare za turbo ploce i ostale stvari sada sam kupio AGP 6200 sa pixel shaderima 3.0 karticu, i jos me szanima da kupim neki jaci procesor za socket A plocu. Treba mi neka firma koja prodaje nove, nesto sto im je ostalo u steku.
Tih procesora (soket A) novih nema NIGDE, ni kod nas ni u singapuru vec vise od godinu dana. 100% sigurno. Jedino mozes da nadjes na oglasima polovne (za koje deru).
Re: Procesor socket A Athlon ili Sempron na 2.8 ili jaci za kupovinu.
23.04.2007. 00:19
status: user broj poruka: 9420
:: Ne bih sada bas da bacam pare za turbo ploce i ostale stvari sada sam kupio AGP 6200 sa pixel shaderima 3.0 karticu, i jos me szanima da kupim neki jaci procesor za socket A plocu. Treba mi neka firma koja prodaje nove, nesto sto im je ostalo u steku
Lepo ti rece ServisPC. Ako si bas navalio, onda nadji polovan Barton XP2500+ koji obavezno moze da ide an fsb 200 tj@3200. Taj se procesor i dan danas odlicno nosi sa skupljim 64bitnim procesorima, recimo nesto kao Athlon 3000+. Problem je nerealno visoka cena, takop da bi uz malo vecu investiciju od kupovine samog bartona mogao da kupis plocu i procesor S939 i sa ddr1 memorijom.
Dakle: Prodas plocu i procesor + doplata oko 60 evra (a za bartona bi dolpatio jedno 60) i imas novu plocu i cpu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.