posto mi je doticna ploca u naslovu pokvarena interesuje me koja je njena dostojna zamnea, interesuje me najbolja koja je bila u toj klasi pa ako nadjem polovnu kupio bij, konfa je sledeca: cpu Intel E2200 vga gainward 9800gtx+ mem 2x512 + 3gb hdd 320 gb hitachi sata + 80gb ata napajanje 500w LC power monitor ViewsonicVAwa
samo ne znam koju da kupim, imam 4 gb rama a ove jeftinije ploce uglavnom imaju po dva slota a meni treba ploca sa 4 slota za memoriju, koju preporucujete plocu
probaj da nadjes P35 ili bar neku 965 plocu. ja sam vise za P35 ali joj istice rok, tako da na duze staze ako planiras da menjas kofiguraciju ne bih znao sta da ti kazem. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.