Kruzi prica da DIMM 1GB DDR2/800MHz Apacer, 240-pin, PC2-6400, CL5, ima probelma sa kompatibilnoscu na nekim plocama (ASUS prvenstveno), ili jednostavno receno NE RADI. Da li imate ikakve informacije o ovakvim slucajevima? Da li je mozda bolje ici na varijantu KIngmax Mars? O Apacer-u nisam ni razmisljao, ali je Machine prilikom klasifikacije memorija na kvalitetne i one manje kvalitetne, Apacer svrstao medju Geil, Corsair, OCZ i slicne. Naravno posto su pomenute marke dosta skuplje, jedine prihvatljive varijante sa 2GB PC2-6400, su Apacer i Kingmax. Ostale memorije prihvatljivijih cena (PQI, TakeMS, Transcend i sl.), sam u startu eliminisao, na osnovu gore pomenute klasifikacije.
omasio sam slucajno, on jeste dobar negde u klasi sa Kingmax, Kingston, Transcend...ali ipak ispod Geil, Crucial, Corsair a kamo li od Mushkin, Buffalo, Patriot, OCZ...ja bi pre uzoe Apacer nego Kingmax
O NCP, TwinMos, EliteMT, PQI, Elixir,half-name asemblerima... nemoj ni da razmisljas, ubi boze su...
:: Da trenutno kosta 60eur jer Imtel prazni magacin a za mesec dva ce biti od 80-100eu
Ne sekiraj se Petre cene rama ce za sad samo padati.A i vreme je vec jednom ram je jos uvek skup kod nas zato sto se nisu ispraznili magacini,a kad se uveze novi pasce jos vise.60e je neka manje vise visoka cena tog Apacera. Pogledaj sta mozes da kupis za 120e(150$):
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.