Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
cooler za e6600
STRANA 1 OD 1
dorabi1 cooler za e6600 18.04.2007. 17:19 T4032

status: user
broj poruka: 939
Koji cooler do 50 eu za E6600,overklok nije iskljucen!
Sta mislite o COOLER MASTER RR-CCB-WLU1-GP Eclipse?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Pazi ovako: 18.04.2007. 17:30 #16341

broj poruka: 18472
Toplo preporucujem Cooler Master Hyper TX koji je provereno extra koji je sad spao i na 20 evrica a za mene je jedan od najboljih jer sam se uverio u to.Derasticno skine temperaturu sa overclockovane masine.Imas jos u ponudi iz ove kuce i Eclipse (45Eur) koji je skoro dobio izuzetno visoke ocene a tu je i Mars(45-50Eur) i sta je najvaznije svi su izuzetno tihi.Imao sam priliku da testiram Hyper TX jer njega imam i ako mi verujes kad stavis uho na njega jedva da se cuje,ma ne cuje se u opste,zatim takodje sam testirao i Eclipse koji se u opste ali u opste ne cuje a sto se tice ucinka hladjenja momak kom sam to ugradio mi se ni danas dan nije pozalio,sve same pohvale.Eto ti pa sad sam odluci ali zapamti bar sto se mene tice,COOLER MASTER pa onda sve ostalo,zaista prave kvalitetne proizvode.Pozdrav.
dorabi1 Re: Pazi ovako: 18.04.2007. 17:34 #16344

Zakasnio sam da postujem eclipse model,ali vidim da si potvrdio neka moja razmisljanja!Bogu hvala pa postoji ovaj forum tako da mogu da idem u kupovinu odma danas!Hvala

:: Toplo preporucujem Cooler Master Hyper TX koji je provereno extra koji je sad spao i na 20 evrica a za mene je jedan od najboljih jer sam se uverio u to.Derasticno skine temperaturu sa overclockovane masine.Imas jos u ponudi iz ove kuce i Eclipse (45Eur) koji je skoro dobio izuzetno visoke ocene a tu je i Mars(45-50Eur) i sta je najvaznije svi su izuzetno tihi.Imao sam priliku da testiram Hyper TX jer njega imam i ako mi verujes kad stavis uho na njega jedva da se cuje,ma ne cuje se u opste,zatim takodje sam testirao i Eclipse koji se u opste ali u opste ne cuje a sto se tice ucinka hladjenja momak kom sam to ugradio mi se ni danas dan nije pozalio,sve same pohvale.Eto ti pa sad sam odluci ali zapamti bar sto se mene tice,COOLER MASTER pa onda sve ostalo,zaista prave kvalitetne proizvode.Pozdrav.
SkyFire Re: Re: Pazi ovako: 18.04.2007. 17:39 #16345

SkyFire

:: Zakasnio sam da postujem eclipse model,ali vidim da si potvrdio neka moja razmisljanja!Bogu hvala pa postoji ovaj forum tako da mogu da idem u kupovinu odma danas!Hval

Nema na cemu.Tu smo da se pomogne.Svako dobro.Pozdrav.
DaSickSyst RE 18.04.2007. 17:45 #16346

broj poruka: 2909
Kao sto smo vise puta konstatovali CoolerMaster HyperTX za 20e.Za sasvim solidan OC ti nije potrebno nista vise.Licno mislim da je za tu kintu vise nego dobar kuler...
Ako bas hoces da das 50e uzmi nekog Zalmana.
Kod mene Gigabyte DS3,e6600@3.6+HyperTX drzi oko 45*C,a na 2.4GHz ni za vreme randeringa nije presao 35*C...Sam zakljuci dali ti treba nesto jace od ovog.

DaSickSystem

Petar89 ... 18.04.2007. 17:46 #16347

broj poruka: 423
Preporucujem to sledeci kuler Cooler Master RR-CCB-WLU1-GP Eclipse Brzina rotacije : 900-3000 RPM Nivo buke : 17-24 dBA imas da ga kupis od 45-50eur u web house,pakom,pin computers,desk.Ovo ti je odlican kuler za overclock i nije toliko bucan.Mada sto ljudi kazu Cooler Master hyper tx je odlican i opravdava u potpunosti svoju cenu.Najbolji trenutno na trzistu ali veoma skup je Cooler Master GeminII na njega mozes da stavis dva ventilatora

Garson RE 18.04.2007. 18:53 #16355

broj poruka: 736
Josh jedna preporuka za Hyper TX, prosto je neverovatno da ovaj kuler koshta samo 20e.Eclipse je mozda malo bolji ali je vishe nego duplo skuplji.

dragojlo2 do 30e.. 18.04.2007. 19:21 #16367

broj poruka: 718

hyper tx( blue ili rubby orb od tt-a su jos bolji ,al` se tesko nalaze),do 50 e moj izbor je big typh od tt-a i preko 50e voda...Zalmani su dobri ali skupi,jer za malo vise para imas vodu ...`Ajd u zdravlje!

vukdusan re 18.04.2007. 20:30 #16380

broj poruka: 800

mislim da je moj komentar suvisan,ali cu ga ipak dati:D
hyper TX, eclipse, mars
sta god da uzmes neces se pokajati
dorabi1 ipak eclipse 18.04.2007. 21:10 #16387

kao sto rekoh,odoh danas u kupovinu.Hvala svima na savetima,ako koga interesuje nasao sam i odlican cooler za northbridge, isto CM(RT-UCL-L4U1-GP),1500 DIN kosta.

Tnx josh jednom!
strahota cooler 18.04.2007. 22:57 #16404

broj poruka: 46

uz svo postovanje ostalih ali za taj procesor najbolje pristaje jedan ZALMAN i to 9500 ili 9700 bolji cooler tesko da ces da nadjes
SkyFire Re: ipak eclipse 18.04.2007. 23:27 #16413

SkyFire

:: kao sto rekoh,odoh danas u kupovinu.Hvala svima na savetima,ako koga interesuje nasao sam i odlican cooler za northbridge, isto CM(RT-UCL-L4U1-GP),1500 DIN kosta
::
:: Tnx josh jednom
::

Kompaktniji ti je mnogo Blue Ice Pro(RR-NCW-L4E1-GP),moguce je da je ovaj
CM Blue Ice(RT-UCL-L4U1) bolji i da bolje hladi ali ja bih pre uzeo ovaj.Provereno.
DaSickSyst Re: cooler 19.04.2007. 00:10 #16427

broj poruka: 2909
:: uz svo postovanje ostalih ali za taj procesor najbolje pristaje jedan ZALMAN i to 9500 ili 9700 bolji cooler tesko da ces da nadje

Cinjenica je da je Zalman sam vrh sto se tice hladjenja,ali kod nas ga je tesko naci,a tamo gde ga ima je stvarno preskup.
CM HyperTX ima izuzetan odnos cena/kvalitet i to je ono sto ga cini tako primamljivim.

DaSickSystem
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs