Ove 2 komponente za 220eur,koliko je ovo dobro i koje mi je onda napajanje potrebno,da stabilno hrani ove komponente,vredi li zajmiti od brace i sestara pare za ovo?
Buldozer je tezak fail. Ti takozvani sestojezgarni procesori su losi. Vise ti se isplati recimo ta ploca u kombinaciji sa p2 955be, dok ne izbace neku krstenu reviziju buldozera. Jeftinije te izadje, a dobijes brzi procesor.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Koliko god da je Buldi fail, za taj novac, pritom novo, vredi tih 220e. Ponudi mu 200e kao sto Snoopy rece, ne kosta te nista da probas a mozes da ustedis 20e. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
sam video i odlucio da ne kupim,naime ploca i procesor su bili na onom stalku za testiranje i klokovanje(dakle ne u kucistu).Ovi su silovali i plocu i procesor pa kad su videli da nije to to resili da prodaju i ako je staro samo 7 dana!Ipak ne hvala,bolje da kupim lepo jedan 955be i da ga bocnem u staru plocu sa ddr2 memorijom.
za te novce i pritom novo, isplati se, silovano 7 dana van kucista definitivno nije novo. xD NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Ja ne znam zasto razmisljati uopste o Buldozeru i za te pare? Za gotovo iste pare mozes da uzmes novu plocu i nov hexa core. Ali si na kraju pametno uradio, jer ako si gamer vise od quad-a ti ne treba
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: :: :: sam video i odlucio da ne kupim,naime ploca i procesor su bili na onom stalku za testiranje i klokovanje(dakle ne u kucistu).Ovi su silovali i plocu i procesor pa kad su videli da nije to to resili da prodaju i ako je staro samo 7 dana!Ipak ne hvala,bolje da kupim lepo jedan 955be i da ga bocnem u staru plocu sa ddr2 memorijom.
Nista ne gubis mozes samo da dobijes. To je setojezgarac sa zakljucana/neispravna 2 jezgra. Od 6 jezgara u igrama nema vajde ali ce L3 kes dobro doci. Naravno ako otkljucavanje uopste uspe.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Pa vise, fala Bogu... Hoces li najzad da kazes koju plocu imas ili da se igramo pogadjalica Ako ti je ploca matora, mozda neces imati nacina da ga otkljucas
:: lepo,lepo,a i ako uspe otkljucavanje hoce li i tada trositi 95w ili vise :: :: ::
Slobodno mozes na tu plocu da stavis taj procesor s tim sto ces morati da update-ujes BIOS Na tu plocu ces moci da stavis cak i hexa core Interesanto je da u specifikacijama ploce ne vidim ACC sto bi ti omogucilo da potencijalno otkljucas CPU Sta god da kupis, s tim ostajes, ukratko...
Pa da ACC pocinje da se koristi od SB 710...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.