`ajd da kazemo da je problem sa usb-om... znaci ovako, koristim vec oko 2 godine mts mobilni internet preko usb-a i sve je radilo ok do skoro.. desava mi se da konekcija odjednom nestane pa se vrati posle minut recimo ... kontao sam sugavi mts je to, ko zna sta sad rade, kad ono medjutim... turim usb flash 16gb, komp ga nekad vidi, nekad ne, a kad ga vidi, sa njim isto kao sa internetom, radim malo, pa onda on stane, pa moram da ga molim da proradi i slicno. ne znam da li mi je ploca otisla u materinu ili jjednostavno napajanje ne daje dovoljno snage... ako neko moze da pomogne, bio bih zahvalan.
Hahah...mesec dana sam pokusavao da nadjem resenje...ali ga nema... usb portovi otisli u materinu skroz. znaci flash cas radi, cas ne. u drugim racunarima radi bez problema. ima li spasa portovima ili da trazim novu plocu?
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.