Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
ECS Maticna i CPU
STRANA 1 OD 1
casper ECS Maticna i CPU 12.11.2011. 18:48 T40218

status: user
broj poruka: 235
U pitanju je ECS geforce6100SM-M maticna i procesor Sempron 3000+ koji je kupljen preko oglasa. Stanje MB pre dolaska kod mene nepoznato.
Maticnu sam flesovao i podigao sistem Win Xp sp3 i ona tako radi dan i noc bez problema kada instaliram driver recimo za LAN ili cipset i posle prvog restarta racunar se pri butovanju negde kod Win logoa ili posle kako kada ugasi i vise ne mogu da ga upalim svaki put bi se gasio. Onda ponovo instaliram sistem skinem drugi drajver za taj cipset i plocu i opet u krug sve je dobro (racunar radi stabilno pali, gasi, dize Win) dok ne pocnem da dodajem driver bilo koji od ova dva. Menjao sam ram, napajanje ispravno, dodavao PCI-E grafiku, takodje i pre flasovanja je bila ista situacija.
Zna li neko da li je ova ploca za vecna lovista ili je u necem drugom problem...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 12.11.2011. 19:16 #376155

broj poruka: 4054

ugasi LAN u biosu ... instaliraj drajvere .. ako sve radi kako treba - ukljuci LAN .. ako se zablokira - ugasi LAN i ubaci PCI LAN kartu ..

casper Re 12.11.2011. 19:42 #376159

broj poruka: 235

Da, ali se isto desava ako samo instaliram driver cipset, znaci bilo koje od ovo dvoje (LAN ili cipset) da instaliram ovo se desava a kod zvuka ne.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs