CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Display Video Adapter ATI Radeon HD 5870 (1024 MB) Storage Disk Drive WDC WD6400AAKS-00A7B2 ATA Device (596 GB, IDE) KUCISTE THERMALTAKE v9 NAPAJANJE 630W AXP SIMPLE POWER 12cm/silent fan
prosuo sam neku vodu na kuciste i posto je kod ovog kucista cooler odozgo pokvasio sam komponente servis je utvrdio da je ploca otkazala sad se pitam koju plocu bi mogo da pazarim otvoren sam za svakakve predloge :) moze i predlog za novo napajanje jer nisam sasvim zadovoljan postojecim :) hvala unapred
drugar ne razumem se bas u kompjutere pa je jedan prijatelj u servisu video da je ploca problem naravno nisam platio ni cenera :) a kako sam mogo sam da utvrdim sta je u pitanju?
Ja sam to preduzeo mere cim sam uzeo haf 912 plus posto mi je kuciste na otvorenom nije ispod stola ja sam stavio neki plastican deo kod gornjeg ventilatora gde moze da se nadogradi 200mm fan i odlicno obavlja posao i kuciste ima istu temperautru bez obzira sto je pokriveno a i zavisi koliko ces para da das za maticnu?
dobri stee :))) pa moze li predlog za maticnu i napajanje :)) ne mora do 150e:) evo 120:) stvarno trazim iskreno misljenje ako mogu ujeftinije da prodjem svakakko bih poslusao dobar savet .) necu da prodajem nista samo da kupim ono sto mi fali znaci neko brendirano napajanje 700w(vi predlozite koje) i maticna koja je am3 i bolja od stare ,da ide memorija na 1600 i nista vise :)
sto jeftinije to bolje naravno da nemam para za bacanje ali ne znam sta da uzmem zato pitam vas
:: posedujem (ili posedovao sam ) sledecu kon :: :: CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200 :: Motherboard Name Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR :: System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM :: Displa :: Video Adapter ATI Radeon HD 5870 (1024 MB :: Storag :: Disk Drive WDC WD6400AAKS-00A7B2 ATA Device (596 GB, IDE :: KUCISTE THERMALTAKE v :: NAPAJANJE 630W AXP SIMPLE POWER 12cm/silent fa :: :: prosuo sam neku vodu na kuciste i posto je kod ovog kucista cooler odozgo :: pokvasio sam komponent :: servis je utvrdio da je ploca otkazala :: sad se pitam koju plocu bi mogo da pazarim :: otvoren sam za svakakve predloge : :: moze i predlog za novo napajanje jer nisam sasvim zadovoljan postojecim : :: hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.