Kod mene Athlon 3000+ bio nestabilan vec sa 200Mhz vise na ASUS NF3 ploci.
Ostaje ti da probas da dizes FSB pa da vidis, imao sam par Biostara i generalno nisu losi overklokeri, bitna mana je da ako preteras ponekad nema nazad, ploca se samo ugasi i ne upali vise.
Ti vidi vredi li ti to sa plocom kojoj ces tesko naci zamenu? Bolje kupi ne Athlon 754 jeftino ih ima sad
:: Kod mene Athlon 3000+ bio nestabilan vec sa 200Mhz vise na ASUS NF3 ploci :: :: Ostaje ti da probas da dizes FSB pa da vidis, imao sam par Biostara i generalno nisu losi overklokeri, bitna mana je da ako preteras ponekad nema nazad, ploca se samo ugasi i ne upali vise :: :: Ti vidi vredi li ti to sa plocom kojoj ces tesko naci zamenu :: Bolje kupi ne Athlon 754 jeftino ih ima sa :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647035. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.