Ja imam 2x2GB black shark 1866Mhz na m4a88td-v evo usb3 i radi mi super na 1800 MHz a na 1866 MHz posle par minuta u prime 95 jedno jezgro zapuca možda treba malo napon da se podigne ali nisam probavao nego sam samo koristio predefinisane clock opcije u biosu :) Black Wolf
Pa fora je sto i jesam gledao Patriota ali neki kazu da ne radi na fabrickim vrednostima, neki da ima bsod-ove... Jedino sto preostaje su Kingston i Mushkin ali su dosta skuplji tako da uzimam Exceleram.
:: ram ko ram, sto ne uzmes onda nekog patriota :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.