Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
NF 4 sa integrisanom 6100 i PCI e slotom
STRANA 1 OD 1
Stripy NF 4 sa integrisanom 6100 i PCI e slotom 14.04.2007. 20:57 T3979

status: user
broj poruka: 4163
Najlepse molim vlasnike i one koji imaju iskustva sa doticnim modelom ploce da mi kazu njihovo misljenje o isoj (u globalu). Konkretno me interesuje u kom rangu je integrisana grafika i da li pci e slot podrzava sve pci e grafike

hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: NF 4 sa integrisanom 6100 i PCI e slotom 14.04.2007. 22:12 #15921

broj poruka: 9420

:: Najlepse molim vlasnike i one koji imaju iskustva sa doticnim modelom ploce da mi kazu njihovo misljenje o isoj (u globalu). Konkretno me interesuje u kom rangu je integrisana grafika i da li pci e slot podrzava sve pci e grafik
::
:: hval

Ploca je ok. Jos ako dolazi od Gigabytea kupuj i ne razmisaljaj. Bez problema ce ti pogurati gotovo svaku igru (u nizim rezolucijama, naravno i na nekom osrednjem nivou detalja). Ugradio sam dosta tih ploca i vrlo rado cu ih i dalje ugradjivati. PCIe je apsolutno isti kao i kod svake druge ploce.

Dakle idealno resenje za low cost masine, sa odlicnom varijantom za dalju nadogradnju.

Pozdrav.
astan Re: NF 4 sa integrisanom 6100 i PCI e slotom 14.04.2007. 23:00 #15923

broj poruka: 271

:: Najlepse molim vlasnike i one koji imaju iskustva sa doticnim modelom ploce da mi kazu njihovo misljenje o isoj (u globalu). Konkretno me interesuje u kom rangu je integrisana grafika i da li pci e slot podrzava sve pci e grafik
:: hval
Na jednom racunaru imam MSI plocu NF4 sa integrisanom 6100 grafikom (ahtlon 3200+,1GB DDR400) i posto ne igram igrice ne mogu ti nista reci iz tog domena ali mogu ti reci da je na tom racunaru instalirana VISTA Ultimate i da dosta fino radi sa svim onim ukrasima tipa sidebar, transparentni prozori, ...
ludi ... 15.04.2007. 01:16 #15932

broj poruka: 568
to je super ploca ja bi nju uzeo kada bih prelazio na x64 konfu sad, ali necu jos

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs