imam ovu plocu http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130172 E sad koliko je pametno da je zadrzim i da lepo kupim 955be i ubacim umesto athlona II 240? i da umesto 9800gt ubacim neku jacu graficku tipa 6850,6870? na napajanju cooler master 460w hoce li ono to izdrzati? nigde ne mogu naci jel dobra naponska na ovoj ploci??? ovo sto ja imam je ova rev.2 kao na linku i na kutiji pise da podrzava cpu do 125w,jedino sto cu ostati na ddr2 memoriji ali to i nije bitno za igrice?
doduse ova moja nije ista kao ova sa tvog linka moja ima produzetak k9a2 cf - F,koliko je pametno u nju tutnuti jedan 955be i umesto 9800gt staviti 6870,6850 a sve to na 460w cooler master napajanju?Eto kratko i jasno :P
Nije to sjajno napajanje - pasivnog PFC-a, solidne regulacije napona, pada na testovima max opterećenja (ili neće da se digne ili ripple skače u nebo). Realna snaga oko 370w. Ukratko, držaće nekako PII + 6850, ali je na gornjoj granici i bez ikakve rezerve. Ne bih ga koristio u toj kombinaciji duže od par meseci.
Pre će biti tih 320W kolko mu i piše, mogu oni za test i 500 da mu nakače al će kurac tako da radi malo duže. Svejedno, držaće 6850 dok ne skupiš za bolje, 6870 je već lutrija... dobro, manje lutrija a više tempirana bomba.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647035. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.