Dakle imam pomenutu plocu ali imam neke nedoumice.. Hocu da na nju stavim Phenom II X4 955BE, znam da ploca podrzava taj CPU ali opet ona je AM2+ ploca i nisam siguran da li cu moci da izvucem maximum iz tog procesora. Negde sam jednom procitao da nesto ipak nece raditi u ovoj kombinaciji ali ne mogu da se setim tacno sta.
Ako ploca podrzava taj procesor, onda nemas sta da brines. Vozi i uzivaj.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Brine me malo naponska na toj ploci. Ipak je to 770 cipset. Taj procesor se odlicno klokuje, ali opet kazem da ne znam kakva je naponska na ploci. Siguran sam da je slabija od UD3 ?
Intel 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung 1tb, Seasonic S12D 850w
Nema sta da te brine. Ja imam plocu sa 770 chipsetom, ali doduse 770T-UD3 sa malo boljom naponskom.
Radice to ok.
:: Brine me malo naponska na toj ploci. Ipak je to 770 cipset :: Taj procesor se odlicno klokuje, ali opet kazem da ne znam kakva je naponska na ploci. Siguran sam da je slabija od UD3 :: :: Intel 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
mozda nekad na 3,4 MHz, ali ne u skorasnje vreme Ploca podrzava i x6 procesore, ne bi trebalo da pravi problem sto se tice naponske E pa ako kazete da nemam sta da brinem onda i necu da brinem. Hvala
da ddr2 radi bolje od ddr3 memorijom,mozda ne u testovima,ali imam(o) osecaj da mi sa ddr3 malo sporije krene medu prozorima,tako da sam ja vratio na ddr2...ne znam kako da objasnim ali mi se cini barem kod mene da je ipak bolje ddr2 sa manjim latencijama,nego ddr3...???
... zajebi razum u današnje vreme, Fata je Fata, al` dvaput je dvaput. Brojke o megahurtzima pale mase mnogo više od kilavih latencija koje to sve ponište. Jedina prava prednost novijih memorija je ta, što su sve većeg kapaciteta za sve manje para.
Budale veruju u sreću.
:: da ddr2 radi bolje od ddr3 memorijom,mozda ne u testovima,ali imam(o) osecaj da mi sa ddr3 malo sporije krene medu prozorima,tako da sam ja vratio na ddr2...ne znam kako da objasnim ali mi se cini barem kod mene da je ipak bolje ddr2 sa manjim latencijama,nego ddr3...?? :: :: :: ::
Ako neces da klokujes uzimaj slobodno. Ako si planisao neki veci OC,raspitaj se. Tacno je da ce raditi ali ne znam dokle? Meni je ploca(srednji segment) vrisnula za relativno kratko vreme zbog OC-a.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Što se tiče čipseta, nemaš brige (vidi potpis), a što se tiče naponske... ne znam... vidi (proguglaj) kolika je razlika između UD3 i ES3 verzija? :: :: Subjektivno mišljenje: To će da radi čak i da klokuješ procesor :: :: B55@4cores 3.6Ghz & CM 212+, :: Gigabyte GA-770TA-UD3, :: Gigabyte 5750 OC 1GB GDDR5 :: Kingston HyperX DDR3 1600Mhz 9-9-9-24 1.808V :: WD 500Gb, Recom 550W plus, :: Altec Lansing ATP :: ::
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Dakle imam pomenutu plocu ali imam neke nedoumice. :: Hocu da na nju stavim Phenom II X4 955BE, znam da ploca podrzava taj CP :: ali opet ona je AM2+ ploca i nisam siguran da li cu moci da izvucem maximum iz to :: procesora :: Negde sam jednom procitao da nesto ipak nece raditi u ovoj kombinacij :: ali ne mogu da se setim tacno sta :: :: Hvala unapre ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.