ne uspeva ni F8 ni F11, F12 skoro sve Fove sam probao Jedino shto udje u neki mod gde stoji Windows7 i ispod memory diagnostic. Kada se obelezi Windows7 pishe da se pritisne F8 za vishe opcija ali na to ne reaguje. Ne mogu da verujem, pre sam uspevao tokom posta da udjem u safe mode ali uvek zaboravim shta sam pritiskao. Hocu da izbrishem neke drajvere od kartice i da zapishem vec jednom kako se ulazi u safe mode.
Na njima su podrazumevano isključena funkcijska dugmad, pa je potrebno ili da se uključi to neko dugme, pa da im vrati njihovu namenu, ili postoji Fn ili slično dugme koje se pritiska zajedno sa, u ovom slučaju, F8 tasterom.
Ako možeš da uđeš u normalni mod, pogledaj na google.com šta piše za `key safe mode` - imaš par odgovora.
pronashao sam na netu da se ulazi u safe mode direktno posle restarta windowsa. Prethodno u `run` kucati msconfig, pa potom izabrati `boot` tab i chekirati `safe mode` minimal. Mozda nekome zatreba.
Ako ti je USB tastatura, onda nece da reaguje sve dok u biosu ne postavis `USB keyboard support` na enable, kako bi radila u DOS-u.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: ne uspeva ni F8 ni F11, F1 :: skoro sve Fove sam proba :: Jedino shto udje u neki mod gde stoji Windows7 i ispod memory diagnostic. Kada se obelezi Windows7 pishe da se pritisne F8 za vishe opcija ali na to ne reaguje :: Ne mogu da verujem, pre sam uspevao tokom posta da udjem u safe mode ali uvek zaboravim shta sam pritiskao :: Hocu da izbrishem neke drajvere od kartice i da zapishem vec jednom kako se ulazi u safe mode :: :: ::
Miiislim da nije, jer, vidiš da u jednom postu piše kako obeleži Win7. E, sad: da li obeleži prstom, ili mišem, ili non-USB tastaturom, ili mu je uključen USB Keyboard Support = Enabled, ili si u pravu!
Pozdrav!
Vlada
:: Ako ti je USB tastatura, onda nece da reaguje sve dok u biosu ne postavis `USB keyboard support` na enable, kako bi radila u DOS-u :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ne uspeva ni F8 ni F11, F1 :: :: skoro sve Fove sam proba :: :: Jedino shto udje u neki mod gde stoji Windows7 i ispod memory diagnostic. Kada se obelezi Windows7 pishe da se pritisne F8 za vishe opcija ali na to ne reaguje :: :: Ne mogu da verujem, pre sam uspevao tokom posta da udjem u safe mode ali uvek zaboravim shta sam pritiskao :: :: Hocu da izbrishem neke drajvere od kartice i da zapishem vec jednom kako se ulazi u safe mode :: :: :: :: :: ::
:: Kad ti prodje post rokni mu reset i watchuj ....... Z miracle.... Franc!!!! :: :: Ja wohl mein Fuhrer !!!! ....... :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647035. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.