Ovo si sredi u Paintu ili PhotoShop-u. Nema sanse da imas ovakve temperature!!! Salim se! Ne znam sta se sekiras oko toga. Kazi mu lepo da si lazirao temperature da mu bude lakse i tako to!!! _______________________
Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
:: Ovo si sredi u Paintu ili PhotoShop-u. Nema sanse da imas ovakve temperature!! :: Salim se! Ne znam sta se sekiras oko toga. Kazi mu lepo da si lazirao temperature da mu bude lakse i tako to!! :: ______________________ :: :: Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер? :: ::
senzor ti brljavi Temperatura procesora kod najboljih kulera je +5-10 stepeni u odnosu na sobnu temperaturu Provejavaju takve gluposti po forumu non stop, ali me stvarno mrzi da se raspravljam sa svima
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: Moguće je, ako stanuješ u hladnjači. Kolika ti je temp u sobi? To neka ti bude polazna tačka jer temp CPU-a ni teorijski ne može biti manja od sobne :: :: ::
:: Pa nemoguce mi je skroz da ima toliko male temp sa X4 +OC! Pa jbt ne ladi ga sa Noctuom.. :: Pa ja sa DualCore-om imam 36C idle : :: :: Intel E3300@3.6 + CM Hyper TX3 P-P - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000) :: Apacer 2x1GB DDR2 800@960 - Samsung F3 1TB + F1 640GB - LC 420H-12 - Samsung 740 :: ::
ako ti je kućište na terasi ili je u prostoriji ne više od 5-7 stepeni ...ako nije ništa od ova dva, senzor brljavi ili nešto drugo ...Ne vidim kako drugačije može da bude toliko hladan ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: ako ti je kućište na terasi ili je u prostoriji ne više od 5-7 stepeni ...ako nije ništa od ova dva, senzor brljavi ili nešto drugo ...Ne vidim kako drugačije može da bude toliko hladan .. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
:: Zasto :: :: Pa zato sto ne moze da ti temperatura svih jezgara bude niza od temperature pakovanja tj procesora. :: :: Kontas :: :: :: najidealnije :: idealno :: ::
to je već u redu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: Otvoreno kuciste, u prostoriji koja ima 16C. Merio sad. : :: :: Ali to su bile tempetature kada sam upalio PC, bukvalno istog trena :: :: Sada kada ga koristim, promenilo se :: :: 19-20C jezgra :: :: 20-24C proceso :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: ako ti je kućište na terasi ili je u prostoriji ne više od 5-7 stepeni ...ako nije ništa od ova dva, senzor brljavi ili nešto drugo ...Ne vidim kako drugačije može da bude toliko hladan .. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: CARPE DIEM :: :: :: ::
:: to je već u redu :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: :: :: Otvoreno kuciste, u prostoriji koja ima 16C. Merio sad. : :: :: :: :: Ali to su bile tempetature kada sam upalio PC, bukvalno istog trena :: :: :: :: Sada kada ga koristim, promenilo se :: :: :: :: 19-20C jezgra :: :: :: :: 20-24C proceso :: :: :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: :: :: ako ti je kućište na terasi ili je u prostoriji ne više od 5-7 stepeni ...ako nije ništa od ova dva, senzor brljavi ili nešto drugo ...Ne vidim kako drugačije može da bude toliko hladan .. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: CARPE DIEM :: :: :: :: :: ::
Ne mogu jezgra da budu nize temperature od procesora. Barem ne sva.
Nadam se da znas matematiku, srednje vrednosti i malo fizike i termodinamike?
Evo imam i ja imam 2 primerka ovde AII. I nema sanse. Naopacke ti je to.
Mogu temperature da budu takve, ali ti je onda i neki senzor neprecizan.
najidealnije idealno
:: Na Athlon II / Phenom II procesorima su jezgra uvek niza od procesora :: :: Dakle, ako procesor ima ocitavanja na 50C, jezgra imaju oko 45C. Lupam :: :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: Zasto :: :: :: :: Pa zato sto ne moze da ti temperatura svih jezgara bude niza od temperature pakovanja tj procesora. :: :: :: :: Kontas :: :: :: :: :: :: najidealnije :: :: idealno :: :: :: ::
:: Lupas, sam si reko :: :: Ne mogu jezgra da budu nize temperature od procesora :: Barem ne sva :: :: Nadam se da znas matematiku, srednje vrednosti i malo fizike i termodinamike :: :: Evo imam i ja imam 2 primerka ovde AII :: I nema sanse :: Naopacke ti je to :: :: Mogu temperature da budu takve, ali ti je onda i neki senzor neprecizan :: :: najidealnije :: idealno :: :: :: Na Athlon II / Phenom II procesorima su jezgra uvek niza od procesora :: :: :: :: Dakle, ako procesor ima ocitavanja na 50C, jezgra imaju oko 45C. Lupam :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 850 3,7GHz @ CM Hyper TX2 - 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu -GA-770T-UD3 AM3+-Sapphire HD6850 - WD 1,5TB EARS 64MB - LCpower 6550 v2 GP- Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: :: :: Zasto :: :: :: :: :: :: Pa zato sto ne moze da ti temperatura svih jezgara bude niza od temperature pakovanja tj procesora. :: :: :: :: :: :: Kontas :: :: :: :: :: :: :: :: :: najidealnije :: :: :: idealno :: :: :: :: :: ::
Ja sam sa boxom hladio AII 640 ALI NA DEFAULT naponu, i kad je bilo hladnije, imao sam oko 15c cak do 13c je isao. Ali ako ga drzis na 1.45 nemoguce, jedino ako imas Cool and Quiet ukljucen, onda ti napon u mirovanju nije toliki (1.45) onda je manji pa otud te temperature.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.