Ploce sa 4+2 phase power nisu za neki jaci oC, da moze da uzme verziju Asus M5A97 Pro (6+2 phase power) pa da kazes da moze da udari neki jaci OC 24/7. Najbolje su ti sa 8+2 phase power
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
ma dobra je ploca, moj DFI 790fxb-m2rsh ima 5+1 pa zvace samo tako, ovaj ASUS podrzava 140w CPU tako da bez brige, ali ako mozes da uzmes ovu sto je Misko predlozio onda ok, mada licno mislim da je to vec za neki extremni OC, a i da pomenem da je sa mojom plocom poteran PII940 na 6.3 GHz, eto :)
ja sam moj phenom terao do 3.6, stabilan 100% mozda i moze preko toga ali nisam imao potrebe niti sam isprobavao,
meni inace stoji 24/7 bez dizanja voltaze sa default 2.8 na 3.2 ghz, ako hoce oc moze da je uzme, ako hoce bas veliki oc nek uzme pro verziju zbog naponske i resen problem, moja preporuka.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
koliko je stigao da oc na ga-m720-us3??? Meni je sa X4 925 na 257*14 stabilna 24/7, vec na 263mhz*14 puca posle 10 min prajma, glupost je kod ove ploce sto ako ti u biosu ne stoje voltaze na auto neces stici ni do 215/14 (moj slucaj), ocito ploca ima neki bug, flesovao sam je i dalje isti prob. Nek spusti mem na 667mhz a ostalo def, voltaze na auto i nek prvo proba 250*15.5, radice kao podmazano, a posle nek ide tj pridodaje po neki mhz pa dok dogura dokle moze, samo ne nek dira multi kod 550 posto jede govna nesto ova ploca, nece jednostavno preko mnozioca, pozz
Samo sam ga probao na 3.6ghz i vratio na def. Inace, uzima drugu zbog dd3 memorije pa se nadam da ce mu ova asus zavsiti posao i sto se malo veceg oc-a tice.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.