Po svemu sudeći memorija s visokim hladnjacima će da izumre, ovde pored nje ne bi bilo mesta ni za HyperTX3 a nema svako želju da tera vodu. Good riddance, nisu joj ni potrebni.
Lepo i što skinuše onaj pancijer sa sabretooth-a, nema vajde od njega a realno bilo je malo gej.
neki toliko pate od te memorije `na stiklama` da menjaju preskupe coolere za jos skuplje
:: Po svemu sudeći memorija s visokim hladnjacima će da izumre, ovde pored nje ne bi bilo mesta ni za HyperTX3 a nema svako želju da tera vodu. Good riddance, nisu joj ni potrebni :: :: Lepo i što skinuše onaj pancijer sa sabretooth-a, nema vajde od njega a realno bilo je malo gej.
E kada vidim ventolator na chipset-u smuci mi se zivot (odmah asocira na stare zujalice sa Asus Deluxe ploca koje se vrte na 5k rpm). Ne verujem da nisu mogli da nadju neko silent resenje kao sto je druga ploca na slici. Sve ostalo je +.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
izaberi najlepsu X79 plocu - ne bih znao za koju da se odlucim, generalno su mi sve X79 ploce ruznjikave i cudne ...
@Tristram zaista tuzno za memoriju, ima ljudi koji uzivaju u odlicnom hardwer-u a bitna im je estetika ovako ispada x79 ruzne ploce sa celavim memorijama i box kulerima...pih
sabretooth posle ovog sto si rekao kojim slucajem da posedujem ovu plocu odmah bi je prodao - verovatno gej-u .)))
Na svakoj od do sada prikazanih ploča je prisutno osam memorijskih slotova, što je velika prednost u odnosu na najveće konkurente, jer top GA modeli izgledaju prazno sa svoja četiri slota. Dalje, vidi se da je na ovoj ROG lepotici utrošen svaki deo PCB-a, brutalno dobro izgleda. Mada moram pohvaliti i AsRock, njihova `ulazna karta` na X79 je takođe vrhunska.
Pa brate, nije ovo budžet ili mainstream platforma pa da se vrši prelikavanje `1 - 1` Kačenja i revizije kulera su najmanji problem, ček da vidimo na šta će ovo da liči.
:: I naravno: novi soket - novi kuleri. Ne znam šta intelu bi pa im se omaklo da rupe za 1155 budu iste kao 1156 :: :: ::
Nemoj da pravdaš razbojnike, još im nisam oprostio ni onih 2mm razlike između 775 i 1156.
:: Pa brate, nije ovo budžet ili mainstream platforma pa da se vrši prelikavanje `1 - 1` :: Kačenja i revizije kulera su najmanji problem, ček da vidimo na šta će ovo da liči :: :: :: I naravno: novi soket - novi kuleri. Ne znam šta intelu bi pa im se omaklo da rupe za 1155 budu iste kao 1156 :: :: :: :: :: ::
Znači da si se složio da rastojanja za 1366 budu takva kakva su, prostom analogijom ne trebaš da budeš kivan na razbojnike ovog puta :)
:: Nemoj da pravdaš razbojnike, još im nisam oprostio ni onih 2mm razlike između 775 i 1156 :: :: :: :: Pa brate, nije ovo budžet ili mainstream platforma pa da se vrši prelikavanje `1 - 1` :: :: Kačenja i revizije kulera su najmanji problem, ček da vidimo na šta će ovo da liči :: :: :: :: :: I naravno: novi soket - novi kuleri. Ne znam šta intelu bi pa im se omaklo da rupe za 1155 budu iste kao 1156 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Te gospodske sokete i mogu da im oprostim, puniše će da pokupuju nove `ladnjake a stare će da bace na oglase. A da se razumemo - rado bih uvalio kod sebe nešto čime je neko hladio i7 9xx.
:: Znači da si se složio da rastojanja za 1366 budu takva kakva su, prostom analogijom ne trebaš da budeš kivan na razbojnike ovog puta : :: :: :: :: Nemoj da pravdaš razbojnike, još im nisam oprostio ni onih 2mm razlike između 775 i 1156 :: :: :: :: :: :: :: Pa brate, nije ovo budžet ili mainstream platforma pa da se vrši prelikavanje `1 - 1` :: :: :: Kačenja i revizije kulera su najmanji problem, ček da vidimo na šta će ovo da liči :: :: :: :: :: :: :: I naravno: novi soket - novi kuleri. Ne znam šta intelu bi pa im se omaklo da rupe za 1155 budu iste kao 1156 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Te gospodske sokete i mogu da im oprostim, puniše će da pokupuju nove `ladnjake a stare će da bace na oglase. A da se razumemo - rado bih uvalio kod sebe nešto čime je neko hladio i7 9xx :: :: :: :: Znači da si se složio da rastojanja za 1366 budu takva kakva su, prostom analogijom ne trebaš da budeš kivan na razbojnike ovog puta : :: :: :: :: :: :: :: Nemoj da pravdaš razbojnike, još im nisam oprostio ni onih 2mm razlike između 775 i 1156 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa brate, nije ovo budžet ili mainstream platforma pa da se vrši prelikavanje `1 - 1` :: :: :: :: Kačenja i revizije kulera su najmanji problem, ček da vidimo na šta će ovo da liči :: :: :: :: :: :: :: :: :: I naravno: novi soket - novi kuleri. Ne znam šta intelu bi pa im se omaklo da rupe za 1155 budu iste kao 1156 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Lepo izgledaju. Ne verujem da ce taj fan na cipsetu biti bucan, radice na nekom smesnom broju obrtaja cisto da ohladi cipset. Ocigledno neko silent resenje nije bilo izvodljivo ovde.
Sve u svemu, X79 platforma + Kepler karta = solidan auto
Ne mora da znači, imaš u oglasima po utra ceni 3930K i 3960X (ima čak opcija sa 3960X sa vodenim hlađenjen). Da zagolicam maštu onih koji bi da se `preobrate` :) http://www.hwgurus.com/component/adsmanager/svi_oglasi.html ASUS P9X79 u emmiju čini mi se 22999 RSD, a ploča sabija koliko je dobra, ali bukvalno.
:: Lepo izgledaju. Ne verujem da ce taj fan na cipsetu biti bucan, radice na nekom smesnom broju obrtaja cisto da ohladi cipset. Ocigledno neko silent resenje nije bilo izvodljivo ovde :: :: Sve u svemu, X79 platforma + Kepler karta = solidan auto :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.