Drug je uzeo ovaj procesor,pa je probao da ga otkljuca,ali nije uspeo?Ukljuci UCC(za otkljucavanje jezgra),restartuje komp i nista..crn ekran?Sta to moze da bude? Maticna je N68C-S UCC
Detaljnije o procesoru... Amd Athlon II x3 440@3GHz ADX440WFK32GM CACAC AC C3 Evo neki sajt gde ima jos detalja,al ja bas nesto ne shatam sta je ovo AADAC AD?!
Imam pomenuti proc ali je ploca MSI 785 gm e-51, i otkljucava se lako. Ali ja u BIOS imam dve opcije koje moram da promenim, a to su ACC, gde odaberes auto i Unlock CPU Core, gde se odabere Special, pa ti savetujem da vidite jel ima jos neka opcija tog tipa kod tvog drugara. Trebalo bi obe da budu promenjene kako sam naveo
p.s. ovo ti je sve od mene, al sacekaj javice se mnogo bolji poznavaoci tvog problema :)
Nije ga otkljucao jer PROSTO ne moze svaki da se otkljuca.... sve je to lutrija..tako da ne mora da znaci da je ploca...ako mislite da zbog nje nije uspelo... odnesi proc kod nekog druga pa probajte unlock... ja sam na mojoj ploci otkljucao cetvrto jezgro al nisam L3 .. a neki su i to...... MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz+ 2gb DDR3 Kingston 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW Napajanje 550W
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.