Posle promene kucista i procesora stalno prilikom restarta bios izbacuje New CPU Installed! ... F1 ... F2... Problem moze da se ublazi tako sto se u biosu iskljuci opcija F1 i sve normalno radi Windows testovi Linx 3DMark itd. Problem je medjutim sto oveclock sekcija u biosu zapamti podesavanja ali posto nalazi nov CPU ne ispostuje ga. Probano sve vracen stari procesor, razne memorije, razna napajanja, promena baterije, ciscenje socketa, razne verzije biosa cak i modovanih i nista. Na netu kazu da je ploca ostecena. Interesuje me sta je osteceno i koliko takva konfiguracija moze da radi. Procesor E5800, 2x2Gb KVR800, nv220.
pa ako si sve to probao, novi cpu, zadnji bios i ostalo, ocigledno ploca pravi problem, iskreno ne znam tacno da ti kazem sta je osteceno ali mislim da ce ti tako raditi bez problema duugo
:: Posle promene kucista i procesora stalno prilikom restarta bios izbacuje New CPU Installed! ... F1 ... F2... Problem moze da se ublazi tako sto se u biosu iskljuci opcija F1 i sve normalno radi Windows testovi Linx 3DMark itd. Problem je medjutim sto oveclock sekcija u biosu zapamti podesavanja ali posto nalazi nov CPU ne ispostuje ga. Probano sve vracen stari procesor, razne memorije, razna napajanja, promena baterije, ciscenje socketa, razne verzije biosa cak i modovanih i nista. Na netu kazu da je ploca ostecena. Interesuje me sta je osteceno i koliko takva konfiguracija moze da radi :: Procesor E5800, 2x2Gb KVR800, nv220 ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.