sigurno VREDI - ja sam kupio gene-z samo zato sto mi ne trebaju dodatni...
17.10.2011. 22:11
status: user broj poruka: 10998
uredjaji na ploci (devices), kao ni vise od dve graficke karte (plus ona u procesoru), odnosno odgovarajuci slotovi. Ako ti to treba, uzmi extreme-z i uzivaj. Ako ti ne treba, uzmi ovaj `moj` model (ili jos bolje, njegovu PCIe rev. 3 varijantu).
Re: sigurno VREDI - ja sam kupio gene-z samo zato sto mi ne trebaju dodatni...
17.10.2011. 22:55
status: user broj poruka: 4641
Gene z +1 Ni meni ne trebaju PCI slotovi. Sve to isto ima i na USB, a zvucna moze i na mini pci. Naponska sekcija je ista, sto je najbitnije.
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: uredjaji na ploci (devices), kao ni vise od dve graficke karte (plus ona u procesoru), odnosno odgovarajuci slotovi. Ako ti to treba, uzmi extreme-z i uzivaj. Ako ti ne treba, uzmi ovaj `moj` model (ili jos bolje, njegovu PCIe rev. 3 varijantu) :: :: ::
Re: Re: sigurno VREDI - ja sam kupio gene-z samo zato sto mi ne trebaju dodatni...
18.10.2011. 09:46
status: user broj poruka: 18999
e ali recimo vecini ljudi TREBA, i smradovi su sto nisu napravili nesto izmedju one crosshair i ove gene..
:: Gene z + :: Ni meni ne trebaju PCI slotovi. Sve to isto ima i na USB, a zvucna moze i na mini pci :: Naponska sekcija je ista, sto je najbitnije :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: uredjaji na ploci (devices), kao ni vise od dve graficke karte (plus ona u procesoru), odnosno odgovarajuci slotovi. Ako ti to treba, uzmi extreme-z i uzivaj. Ako ti ne treba, uzmi ovaj `moj` model (ili jos bolje, njegovu PCIe rev. 3 varijantu) :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.