Na ploci MSI K9N NEO instalirao sam prvi put nWIN7 32 bita i u divajs menadzeru mi pokazuje unknown device, a sve drivre sam insalirao. Samo je ubodena graficka i nista vise. Skinuo sam sve drivere sa njihovog sajta. Pise mi da je uredjaj postavljen citiram `on PCI standard ISA bridge`. Pretpostavljam da je neki driver od ploce , ali koji? Ako neko ima neku ideju?
idi na update drajvera u win 7 i probaj da updatujes preko njega ako nenadje odma za par dana imaces u win updateu ponudjeno kao opcional update i ja imao slican problem sa jednim starijim asusom
99% je ACPI driver, vidi koja je ploca (ASUS) pa juri drajver pa ga ubaci putem device manager-a.
:: Na ploci MSI K9N NEO instalirao sam prvi put nWIN7 32 bita i u divajs menadzeru mi pokazuje unknown device, a sve drivre sam insalirao. Samo je ubodena graficka i nista vise. Skinuo sam sve drivere sa njihovog sajta. :: Pise mi da je uredjaj postavljen citiram `on PCI standard ISA bridge`. Pretpostavljam da je neki driver od ploce , ali koji? Ako neko ima neku ideju?
IDI PRVO U MY COMPUTER DEVICE MANAGER PA VIDI KOJI TI DRAJVER NIJE INSTALIRAN, A ONDA TAJ DRAJVER STO TI NIJE INSTALIRAN SKINI PREKO OVOG SITA. ILI AKO NEMA NADJI NA NEKOM DRUGOM U GOOGLU UKUCAJ TAJ DRIVER
ploča MSI K9N NEO, mislim da je bila nešta Ultra F4 ili slično i pod XP je imala uvek jedan unkown device. Nije mi pri ruci da bih video šta je. Flešovao BIOS, najnoviji driveri i uvek je ostajao. Radila je i sa tim bez problema. Digni hirens boot i imaš tamo unknown device da ti kaže tačno koji je to uređaj. Ne čita iz drajvera već ID uređaja.
Koja grafa je u pitanju? Moguce je da treba da instalises hdmiaudio driver.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Na ploci MSI K9N NEO instalirao sam prvi put nWIN7 32 bita i u divajs menadzeru mi pokazuje unknown device, a sve drivre sam insalirao. Samo je ubodena graficka i nista vise. Skinuo sam sve drivere sa njihovog sajta. :: Pise mi da je uredjaj postavljen citiram `on PCI standard ISA bridge`. Pretpostavljam da je neki driver od ploce , ali koji? Ako neko ima neku ideju?
Re: +1 za ovo sto kaze gilopile. Ako je NVidia onda je to sigurno to.
18.10.2011. 03:05
status: user broj poruka: 9459
Kolacicu - baklavice, pa zar nema i ATI hdmi audio, bem ga? http://goo.gl/z4xJ8
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Posto ti sve radi kako treba, disable-uj stavku odnosno ako ti pri svakom boot-ovanju trazi drajver oznaci `do not search drivers for this device`.. :: :: ::
UNKNOWN DEVICE. Grafička je HD3870 i instalirao sam drivere za hdmi. Bios nisam smeo da apdejtujem pošto ploča nije moja a, mislim da bi to rešilo problem. Pošto u radu nema nikakvih problema pa neću da ništa više diram. Hvala svima na predlozima.
pa imas u device mng. desni klik hardware information, pa hardware ids, pa napisi sta pise tamo
:: UNKNOWN DEVICE. Grafička je HD3870 i instalirao sam drivere za hdmi. Bios nisam smeo da apdejtujem pošto ploča nije moja a, mislim da bi to rešilo problem. Pošto u radu nema nikakvih problema pa neću da ništa više diram. Hvala svima na predlozima.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647035. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.