Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Da li sam s....o audio izlaz na maticnoj?
STRANA 1 OD 1
bomid Da li sam s....o audio izlaz na maticnoj? 14.10.2011. 22:31 T38981

status: user
broj poruka: 1563
Nesto sam se danas igrao sa zvucnicima kojom prilikom sam vadio cinceve satelita sa vufera i vracao iste i za to vreme je komp bio upaljen. U jednom momentu se iz zvucnika cuo dug pistav zvuk a onda samo sustanje. Zvuka vise nije bilo. Posto sam u prvom momentu pomislio da su crkli zvucnici prebacio sam ih na drugi komp i sve je bilo u redu bili su ispravni dok sam zvucnike sa tog drugog kompa probao na prvom i oni na njemu nisu radili. Ako sam za....o audio izlaz na maticnoj (u pitanju je Asus Commando) ima li leka i koji je?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 14.10.2011. 22:36 #367718

broj poruka: 1586
Uz malo srece nisi zajebo, nego ugasi komp, iscupaj iz struje i ostavi ga jedno pola sata da dzonja, pa pokusaj ponovo, ako vec nisi. Pokusaj sa gasenjem zvucne iz biosa pa ponovno paljenje.

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

Stripy Re 15.10.2011. 10:55 #367793

broj poruka: 4163
Pa resetuj računar i probaj ponovo. Ako i dalje imaš šuštanje vrlo verovatno je da si skenjao džek ili samu muzičku kartu. I jedno i drugo se da zameniti.

servispc bre

toothless Ne mora da znaci da je `Hitler kaputt`... 15.10.2011. 11:36 #367806

broj poruka: 3241
Meni se desilo kad sam zabadao i napred i pozadi zvucnike, slusalice, i ostalo(sve u isto vreme), da mi poludi Realtek sound manager, pa da moram da reinstaliram to sranje(nekad i sa audio drajverom).Zaglupi se kad ubodem nazad zvucnike, napred slusalice i mikrofon, pa onda posle reinstall-a radi sve ok.
Znaci, probaj da deinstaliras drajvere za zvuk i realtek ili onaj ac97, sta vec imas, pa onda restart, pa onda novi install, pa javi sta se desava.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

bomid Re: 15.10.2011. 14:07 #367840

broj poruka: 1563
Ok drugari, sve sto ste savetovali cu da isprobam pa cemo da vidimo st ce da se desi. U svakom slucaju javljam. Pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs