Ima 34A na 12v isto kao i strider, ali nesto sumnjam da je bolje...Ja da kupujem ipak bih uzeo stridera.Bas me zanima sta ce ostali da kazu.....pozdrav
:: Svidja mi se. Sa cenom od 50-60e itekako moze da prodje. Steta sto nije modularno, bilo bi kompletan proizvod za realno male pare :: :: Moje misljenje je da napajanje vredi nekih 50e, ne vise. Za modularnu verziju bi bilo ok izdvojiti 60e, i to bi bilo to :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
lc7600 - nema još testova na NETu, moraće da bude jako, jako dobro da bi opravdalo cenu od 60€. Silverstone - misliš na strider essential? Vrlo solidno ali malo precenjeno. Za te pare već imaš kvalitetniju chief nitro BPS seriju i seasonika 500ET.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.