Uzeo bih novu maticnu, cirka od 50-60 evrica. Procesor imam amd athlon 2 x3 440, i dilema je izmedju gigabyta i msi. Ne overklokujem a racunar je klasicna svastara a od igara samo FM. E sad koji je proizvodjac pouzdaniji- iskustva. MSI 870-C45 ili Gigabyte GA-770T-D3L. Grafa je nvidia 8600gts, i uzeo bih neki 2 gb ddr 3 GEIL na 1333. Napajanje je lc power od 550w. Hvala unapred na odgovorima
Kažu da je MSI u stvari ona 770-C45, samo preimenovana...jedino ne vidim za naponsku kod MSI-ja (GA je 4+1), mada ti i nije bitno toliko...Ja bi, eto, iz estetskih razloga izeo MSI, dobro izgleda tako crna... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pre nego što se neko javi, napljuje G i M i preporuči Asus, pre sam imao MSI K7TPRO-2A, zatim neku MSI M-6738 sa tragičnim VIA KM266 čipsetom, koja i dan-danas radi u vikendici sa Duronom 750. Sad imam GA-790XTA-UD4 koja radi kao sat, tako da nikakvih problema nisam imao... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Pre nego što se neko javi, napljuje G i M i preporuči Asus, pre sam imao MSI K7TPRO-2A, zatim neku MSI M-6738 sa tragičnim VIA KM266 čipsetom, koja i dan-danas radi u vikendici sa Duronom 750. Sad imam GA-790XTA-UD4 koja radi kao sat, tako da nikakvih problema nisam imao.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
:: Evo ja se javljam. Kupi Asus M4A77TD ili M4A87T :: :: servispc bre :: :: :: Pre nego što se neko javi, napljuje G i M i preporuči Asus, pre sam imao MSI K7TPRO-2A, zatim neku MSI M-6738 sa tragičnim VIA KM266 čipsetom, koja i dan-danas radi u vikendici sa Duronom 750. Sad imam GA-790XTA-UD4 koja radi kao sat, tako da nikakvih problema nisam imao.. :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: ::
u odnosu na 770 oc genue,kao poboljsani core unlocker i neke sitne dzidza bidze.Za naponsku nisam gledao,jer sve drzim po defaultu,pa mi ni ne treba neka jaka.
Sto se tice same ploce,naslednik 770 brata koji se pokazao kao sjajan,isto mogu reci i za ovu,placena 5.000 dinara i ono za sta je placena obavlja savrseno. Sve ima svoju cenu,a za prosecnog korisnika kome ne treba oc,msi ima top ponudu,jer za 40-50e,imaju odlicne ploce za am3. Edit:E da na:Na njoj Phenom II x4 955
Kao sto pise u potpisu... imam MSI 770-C45 i na njoj sam ostkljucao Athlona x3 445 tako da.. moj glas za MSI,a i prekljuce kupio MSI 880GMS E-35 sa integrisanom grafikom ATI HD4250 i semprona LE-145 sve radi savrsheno..cak otkljucao i Sempron u Athlon x2 :D Tako da moj glas definitivno za MSI
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.