Lista je prilicno siroka sa dosta modela. Dakle, vozicemo Ivy sledece godine uz minimalno ulaganje. http://goo.gl/KrJ5q
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
aprila uzeh SB 2500K i ne pada mi na pamet da menjm CPU, e sad, super shto ima podrska za IB za p67 itd..., mada se to vishe isplati ljudima koji imaju slabiji CPU a skupu maticnu za SB platformu, i za kraj ako vec uzimaju sledece godine IB bolje da kupe i noviju plocu namenjenu za IB,.,....
PS 2013 nameravam menjati komplet mashinu , do tad adios .)
Re: Re: Jos su ti manje potrebni besmisleni komentari. Ipak ih dajes.
05.10.2011. 15:55
status: user broj poruka: 4187
Ti kretenu jedan, javi se na mail. Posalji mi tvoju adresu, eto me odmah. Bolje cuti tamo kretenu jedan bezobrazni, imao sam posla sa takvim sljamom kao sto si ti, i lako cu izaci na kraj sa tobom, masturbatorom jednim... Gde ste moderatori?
:: hahah :: Vidis da se stalno guzi u ocekivanju da ga tata skyfire po(h)vali : :: :: :: :: .. :: :: :: :: :: ::
nisam bas u toku ali posto sam vlasnik p8p67 pro (ne b3 revizije na zalost) nisam siguran da li ce moja ploca podrzavati ivy? ako moze mala pomoc oko toga? vidim da obican p8p67 podrzava 3.0 i ivy ali se nigde ne spominje ta obicna verzija Pro verzije.. samo ima p8p67 rev 3.1 sto pretpostavljam da je b3 revizija.. jedva cekam 3.0 grafike da se pojave na trziste.. definitivno prelazim na zelene sa ivy-em i ssdom sve ce se klizati ko po loju :D
Imas u prvoj tabeli, P67... Podrzava i tvoja P8P67 PRO. A podrzava i P8P67 PRO 3.1. Gde ste moderatori?
:: nisam bas u toku ali posto sam vlasnik p8p67 pro (ne b3 revizije na zalost) nisam siguran da li ce moja ploca podrzavati ivy? ako moze mala pomoc oko toga :: vidim da obican p8p67 podrzava 3.0 i ivy ali se nigde ne spominje ta obicna verzija Pro verzije.. samo ima p8p67 rev 3.1 sto pretpostavljam da je b3 revizija. :: jedva cekam 3.0 grafike da se pojave na trziste.. definitivno prelazim na zelene sa ivy-em i ssdom sve ce se klizati ko po loju : :: :: :: ::
Re: Re: Re: Jos su ti manje potrebni besmisleni komentari. Ipak ih dajes.
06.10.2011. 04:04
status: user broj poruka: 665
Lepo od tebe što se nudiš da me odmeniš u masturbiranju, ali ja sam striktno heteroseksualno orijentisan, a povrh svega imam ženu. Da ne bi ispalo kako sam nezahvalan, pronašao sam ti jedan sajt koji okuplja one koji dele tvoju frekFencij... pardon, orijentaciju:
Možda ti baš oni pomognu da pređeš sa Sendija na Ivicu. :D
:: Ti kretenu jedan, javi se na mail. Posalji mi tvoju adresu, eto me odmah. Bolje cuti tamo kretenu jedan bezobrazni, imao sam posla sa takvim sljamom kao sto si ti, i lako cu izaci na kraj sa tobom, masturbatorom jednim.. :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: hahah :: :: Vidis da se stalno guzi u ocekivanju da ga tata skyfire po(h)vali : :: :: :: :: :: :: :: .. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ih pa jadna ta tvoja zena pored tebe takvog. Ne dobijas ti tako cesto kad ovde lecis frustracije.
Povrh svega javno se ofiras da te loze gayevi. Tacno znas gde obitavaju,sve to pomno pratis. Je li?Jesi topdzija ili furundzija?Ja bih pre rekao da volis da primas. Zato i jesi tako iskompleksiran,jer su te u zivotu ponizavali pa si tako i nastavio. Pravi mazohista..
Nista,posalji zenu kod mene ,ja sam voljan da joj izadjem u susret. Srecna i zadovoljna zena-Mir u kuci.Nema brige..
Re: Re: Re: Re: Jos su ti manje potrebni besmisleni komentari. Ipak ih dajes.
06.10.2011. 09:00
status: user broj poruka: 22
@maxxio Аууу. Па ти као да си поменуо Даума у негативном контексту а не овог балавандера Миксера, чим ти ова педерчина Скај помиње жену значи да се јавља нови љубавни троугао на ПЦБ. Тако рећи Скај и Даум Миксују93. То је доказ оне теорије да су фегетлије љубоморније од жена. Чим му пипнеш дечка он би одмах теби жену (јел видиш везу између та два), али немој се секирати Скај воли тако да се курчи по форуму, јер поред Даумовог чмара редовно гланца буљу и администраторима. Али у души је само лајава пичкица коју су одгајале нејебане жене па се и понаша тако. Зато му одбиј то на (НЕ)културу његове маме која га је тако васпитала и размазила.
mixer93, само ћу ти рећи чувај дупе (боље од Даума) јер се види где твоје `пријатељство` са Скајем води. Не само да је дерпе него је и педофил тако да се пази. Може да те теши то што је доказао више пута на форуму да више воли да лиже буље и да га прима него да га даје исто као и ти.
Hahaha... Pozdrav za sve vas masturbatore, i pedercine. Znaci ne dobijas maxxi, a? Kud ce ribica da ti da, kad te vidi da si tako iskomplexiran... A kakva li je tek ona... Mogu da mislim... A mozda i ne moze da ti se digne... LoL Kako god... Za sve ima leka, zar ne? Ti se lecis ovde, a to nije pametno. Ima pametnijih ustanova za one poput tebe i ovog mazohistu cirilicnog... Gde ste moderatori?
Мазохиста! Миксер, јеботе па ти си тако начитан. Одкле вадиш тако комплексне изразе? Ако си нам реко`!
У којој установи ти ради МИЛФица, овај мамица? Морам да УТВРДИМ неке ствари са њом.
:: Hahaha... Pozdrav za sve vas masturbatore, i pedercine. Znaci ne dobijas maxxi, a? Kud ce ribica da ti da, kad te vidi da si tako iskomplexiran... A kakva li je tek ona... Mogu da mislim... A mozda i ne moze da ti se digne... Lo :: Kako god... Za sve ima leka, zar ne? Ti se lecis ovde, a to nije pametno. Ima pametnijih ustanova za one poput tebe i ovog mazohistu cirilicnog.. :: :: Gde ste moderatori :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.