Koji bre dodatni popust od 12%? Jel ti vidis da ovde pise shok cena? Ne, najbolje da ti poklone memoriju
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Sta mislite o ovoj memoriji? da nije neka greska ili stvarno toliko kosta?? :: 8gb ddr3 na 1600mhz + popust od 12%...ne razumem.. :: :: http://winwin.rs/upload/images/katalog/12.jpg
Cena je stvarno primamljiva, ali ako se pogledaju i cene drugih proizvodjaca moze se videti da kit 2x4gb ima razliku od mozda max 500-700din., sto mislim da je smesna razlika, ipak je to 8GB memorije i po meni isplati se dati, recimo 500din. vise i uzeti `provereni` Kinkgston ili drugi proizvodjac koji ce da ti radi i nema glava da te boli. Ovo kazem zato sto su se neki zalili da im ne radi kako treba dok kod drugih radi besprekorno taj Patriot. Ja sam se pocastio sa 16GB i radi ko sat(kingston). .)
Mada, meni treba za SB i5 memorija, hteo bih da to bude 2x4gb bar 1600mhz @ 1.5V, nekako mi kod nas sve mrsavo sa memorijama .(
:: Cena je stvarno primamljiva, ali ako se pogledaju i cene drugih proizvodjaca moze se videti da kit 2x4gb ima razliku od mozda max 500-700din., sto mislim da je smesna razlika, ipak je to 8GB memorije i po meni isplati se dati, recimo 500din. vise i uzeti `provereni` Kinkgston ili drugi proizvodjac koji ce da ti radi i nema glava da te boli. Ovo kazem zato sto su se neki zalili da im ne radi kako treba dok kod drugih radi besprekorno taj Patriot :: Ja sam se pocastio sa 16GB i radi ko sat(kingston). . :: :: ::
:: da li je neko probao :: EXCELERAM 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 Rippler ERS303 :: :: sta je bolji izbor gore navedeni patriot ili EXCELERAM :: :: :: ja ima taj exeleram sa asus m5a97 plocom i radi bez greske na 1600 a terao sam ga ide i na 1866
moj predlog je da uzmete ovaj patriot da zaobdjete exceeram. reatvno s nov sa RAM memorjama, a i rippler i sark imaju vrlo cest problem (meni se isto zalomilo) da ne rade na deklarisanim frekvencijama. Uzeo sam Patriot sector 5, slican gore pomenutom patriotu i rade kao sat. stvarno sam zadovoljan za sada... **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
i otisla mi tastatura u p.m. takod a sorry za typos :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
:: :: http://fwd4.me/0Cr :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.