1.Da li da uzmem jos Kingston 2GB 1333MHz DDR3 KVR1333D3N9 ili da prodam 2gb i uzmem jednu od 4gb? Mislim da na moju plocu mogu da stavljam max memoriju na 1333Mhz.
2.Planiram da zamenim Canyon CNR-HP2 slusalice sa ALTEC LANSING AHP-423E ili Genius HP-03 Live pa me zanima vase misljenje o njima. jedino mi je vazno da slusalice imaju jak zvuk i da budu udobnije od Canyon CNR-HP2.
3.Kako ce na mom kompu da rade Batman: Arkham City,Rage,Call of Duty: Modern Warfare 3,GTA 4,Battlefield 3,Diablo 3 i L.A. Noire ako budem uzeo 6850? Mozda je isplativije da uzmem neku 6770. Grafu cu da kupim tek za mesec dana jer sam dosta para dao za monitor a mozda i ranije ako bude bio neki popust.
Bilo bi dobro da se na ovom forumu otvori neka tema koja bi pratila popuste i akcije.
najbolje bi ti bilo da uzmes modul od 4GB jer je jeftina, ma ja bih uzeo neku 1600 2x4GB ima za 60eu
:: 1.Da li da uzmem jos Kingston 2GB 1333MHz DDR3 KVR1333D3N9 ili da prodam 2gb i uzmem jednu od 4gb? Mislim da na moju plocu mogu da stavljam max memoriju na 1333Mhz :: :: 2.Planiram da zamenim Canyon CNR-HP2 slusalice sa ALTEC LANSING AHP-423E ili Genius HP-03 Live pa me zanima vase misljenje o njima. jedino mi je vazno da slusalice imaju jak zvuk i da budu udobnije od Canyon CNR-HP2 :: :: 3.Kako ce na mom kompu da rade Batman: Arkham City,Rage,Call of Duty: Modern Warfare 3,GTA 4,Battlefield 3,Diablo 3 i L.A. Noire ako budem uzeo 6850? Mozda je isplativije da uzmem neku 6770. Grafu cu da kupim tek za mesec dana jer sam dosta para dao za monitor a mozda i ranije ako bude bio neki popust :: :: Bilo bi dobro da se na ovom forumu otvori neka tema koja bi pratila popuste i akcije :: :: AMD Athlon II X3 44 :: GigaByte 880GMA-UD2 :: Samsung 500g :: 2GB DDR3 :: NZXT Bet :: Chieftec CTG-500-80P, 500 :: Dell u2311 ::
Jesi li siguran da na moju plocu moze da se stavi memorija na 1600? Mnogo mi je da dajem 60e za ram jer sam vec dao 180e za monitor pre mesec dana plus cu uskoro da dam izmedju 120-140e za grafu. Dokupljivanje 2gb bi me kostalo samo oko 1000din.
Druze ako hoces iole obrazovanije da pristupis ovoj tematici
02.10.2011. 19:30
status: user broj poruka: 7285
zvanoj IT hardware, nemoj ni pod razno da citas ista iz Sveta kompjutera i na mega kub debilnog IT Sveta.
IT Svet jedino gledas kao ``neku`` smernicu u vezi cena i ponude komponenti koje ne mozes da nadjes ovde na site-u, mada i tu se nalupavaju za medalju, al ajde kakvi su debili u globalu a jos veci oni koji postuju komentare, mozemo im odbiti na vlagu.
Meni komp sluzi za filmove,muziku,surf i malo za igre. Imam dovoljno znanja za odmaranje uz komp a za sve ostalo tu je forum pcberze. Forum svet kompjutera posecujem jer dobijem korisne informacije o novim igrama npr.LIMBO bih verovatno propustio da nisam na tom forumu saznao za tu igru a casopis kupujem jer ga citam preko 15god. Hvala na savetu i nemoj ovu poruku pogresno da shvatis.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.