E ovako, upala mi je sekira u med i imam mogucnost za sitne novce da prebacim server masinu u telekom, sadasnja mi je vec na 90posto prebukiranosti pa mi je kolega iz austrije ponudio na prodaju iz njegove firme dve server jedinice koje su uzete krajem 2009 godine, imaju garanciju jos 5 god ali garancija je ostvarljiva samo u EU, dakle na koju platformu pucati sa vecim brojem jezgara ili vise memorije, na njoj ce biti jedno 30-setak internet sajtova i oko 13-15 serverskih gaming servera, dakle u pitanju su ove platforme sa 24 ili 16 jezgara:
Pa gledaj zavisi od toga sta ces vise trpati na tu masinu, ako ce biti veliki broj servera za igrice onda ti predlazem maranelo sa u suprotnom ako ce biti veliki broj sajtova onda ti ram memorija igra kljucnu ulogu i po meni isao bi onda na interlagos cpu sa 16 jezgara a za razliku u ceni strpao bi koliko god memorije moze da se uzme
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.